Advies & Verkoop

De medewerkers van de afdeling MAGIX Verkoop behandelen uw vragen op de volgende gebieden:

• Bestellingen
  • Productadvies (voor aankoop)
  • Installatie, Activeren
  • Vragen over upgrades
  • Verwerken van retourzendingen

Online verzoek indienen

Telefoon 0031 (0)35 - 80 80 227
Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 16:30

Overige support

Activeren van extra componenten

U wilt extra functies of codecs activeren, maar u weet niet hoe dat gaat?

Dan hebben wij de oplossing: in de volgende video's wordt uitgelegd hoe u extra functies en codecs activeert en zo van nog meer voordelen van uw MAGIX-software profiteert.

Activeren van hoofdprogramma

U wilt MAGIX-software na installatie laten activeren, maar weten niet hoe dat gaat?

Dan hebben wij de oplossing: in de volgende video's wordt uitgelegd hoe u uw programma zonder problemen activeert.

Let er op dat voor de activering van alle MAGIX-programma's vanaf versie 2014 een internetverbinding nodig is.

Online

Activering doosversie

Offline

Activering downloadversie

Via het Service Center