Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie
AppsApps

Apps

Onze apps voor smartphones en tablets zijn de optimale aanvulling voor video- en muziekprogramma's van MAGIX. Laat je creativiteit tot uiting komen, waar je ook bent. Start je projecten onderweg en maak ze af op de computer.

Apps in vogelvlucht:

MAGIX Music Maker Jam

Music Maker Jam

Engelstalige programmaversie

De gratis app Music Maker Jam voor Android, Windows en iOS verenigt een intuïtieve bediening met optimaal plezier – zo wordt muziek maken echt een belevenis!

Gewoon je volgende favoriete nummer zelf maken: professioneel geproduceerde loops combineren, de volgorde van de harmonieën variëren, spectaculaire effecten toevoegen, comfortabel afmixen, opslaan en met vrienden delen. Muziek maken was nog nooit zó gemakkelijk!

Camera MX (Android)

Camera MX (Android)

Met Camera MX, de camera-app voor Android, maak je in een handomdraai interessante foto's en video's. Leg jouw waardevolle momenten in levendige beelden vast, voeg effecten toe en creëer geanimeerde live-shots die je met je vrienden kunt delen!

De shoot-the-past-modus optimaliseert jouw momentopnames. Al voor de opname wordt op de achtergrond opgenomen. Ga heel eenvoudig in de opname terug, sla afzonderlijke beelden op en mis daarmee nooit meer het perfecte moment.

MAGIX Fastcut (Android)

Fastcut (Android)

Met Fastcut breng je je beste opnames fantastisch in beeld. De gratis app monteert je video's geheel automatisch direct op je smartphone of tablet op de maat van de muziek.

Dynamische sjablonen, populaire muziek en een hoop plezier! Toon de wereld met behulp van Fastcut en je adembenemende korte films wat je meegemaakt hebt.

MAGIX Movie Edit Touch (Android)

Movie Edit Touch (Android)

Engelstalige programmaversie

Waar je ook bent, je videostudio heb je altijd bij je: bewerk met de gratis app Movie Edit Touch je video's alvast daar waar ze ontstaan – op je Android-apparaat.

Importeer video's en foto's direct van je smartphone, monteer, knip en optimaliseer je opnames, voeg bioscoopwaardige beeldeffecten, teksten en achtergrondmuziek toe. Sla je voltooide film op in briljante Full HD-kwaliteit of deel hem direct met je vrienden.

MAGIX Movie Edit Touch (Windows)

Movie Edit Touch (Windows)

Met de gratis app van MAGIX zet je jouw Windows-apparaat om in een draagbare filmstudio. Op deze manier kun je je video's direct bewerken op de plek waar ze onstaan.

Optimaliseer je opnamen handmatig of volautomatisch: monteer en arrangeer je clips, voorzie ze van je favoriete achtergrondmuziek en schrijf persoonlijke commentaren.

Jouw filmproject in briljante Full HD-kwaliteit kun je direct me je vrienden online delen, bijvoorbeeld op YouTube.