Fotoprogramma

Fotoprogramma en grafische software zijn begrippen die worden gebruikt voor verschillende beeldbewerkingsprogramma's. De functies bestrijken het hele gebied van de foto-workflow en reiken zo van de import van opnamen via fotobewerking en grafische vormgeving tot aan de presentatie. fotoprogramma en grafische software bieden de gebruikers de meest uiteenlopende mogelijkheden: fotosoftware concentreert zich daarbij op het overzichtelijk beheren van foto's, snel optimaliseren, gedetailleerd bewerken, veilig archiveren en aansprekend presenteren. Of het nu op internet is op YouTube®, Facebook®, Flickr® etc. of als slideshow op tv of op de pc.

fotoprogramma biedt de gebruiker de mogelijkheid om vectorafbeeldingen, eigen logo's, 3D-objecten of andere grafische elementen te maken. Zelfs het maken van documenten van meerdere pagina's zoals broschures, flyers of visitekaartjes is mogelijk.

Er worden 0 van 29 producten weergegeven

Er worden 0 van 29 producten weergegeven

Fotoprogramma's van MAGIX

Voor gebruikers die een slideshow willen maken is het programma Foto's op CD & DVD zeer geschikt. Met dit fotoprogramma kunnen foto's snel en eenvoudig worden omgezet in multimediale slideshows en met muziek, geanimeerde tekst, vele effecten en een interactief dvd-spelermenu worden verfraaid. Zoekt u daarentegen een fotoprogramma voor het beheren en sorteren van foto's, dan is Foto Manager Deluxe de moeite waard, omdat dit programma complete fotoseries snel importeert, overzichtelijk organiseert, veilig archiveert, en beveiligt tegen onbevoegden.

Wie geïnteresseerd is in grafisch programma, heeft aan Photo & Graphic Designer het juiste programma. Met dit grafische programma kunnen vectorafbeeldingen worden gemaakt, foto's bewerkt en aan de hand van aanpassbare sjablonen zelf ontworpen documenten worden geproduceerd. Een bijzondere hoogtepunt van dit fotoprogramma is de mogelijkheid om het programma te gebruiken met een Windows® 7 tablet-pc zoals de iPad® of grafisch tablets met touch-functie. Zo bent u flexibel en mobiel.