Know-how

Op de volgende pagina's vindt u veel inspirerende voorbeelden in de vorm van spannende entry's in het MAGIX Magazine, workshops op dvd, boeken met onderwerpen als videomontage, gratis online instructievideo's en een complete community voor het uitwisselen van eigen creaties.

MAGIX Magazine

Altijd met de digitale tijd mee: in het MAGIX Magazine vindt u steeds actueel nieuws, verhalen & inspiratie rondom de nieuwste trends bij muziek, films, foto's & afbeeldingen, web en veel meer. Alle artikelen worden geschreven door medewerkers van MAGIX. Het loont zich de moeite regelmatig even te kijken, het beste is het meteen een bladwijzer toe te voegen magazine.magix.com.

Online-instructievideo's

De gratis MAGIX online-instructievideo's geven u een introductie, tips & trucs of zelfs gedetailleerde beschrijvingen van productiestappen voor verschillende MAGIX programma's. Op de pagina vindt u een overzicht van alle beschikbare online-instructievideo's bij MAGIX (tutorials). Veel plezier bij het bekijken, leren en werken met uw MAGIX software.

Boeken & dvd's

Zou u niet eens een mooi boek of een goede video bij uw MAGIX programma willen hebben? Met de instructieboeken en workshop-dvd's van MAGIX leren beginners en gevorderden stap voor stap van experts de juiste hantering van MAGIX software. Hier vindt u professionele know-how voor verschillende projecten en toepassingsgebieden.

MAGIX Multimedia Community

In de MAGIX Multimedia Community worden regelmatige actuele onderwerpen omtrent webdesign, fotobewerking, videomontage en muziekproductie besproken. Essentie van dit portaal is de gemeenschappelijke uitwisseling over creaties, programmafuncties en het verzamelen van hulpvaardige tips & trucs. Word nu lid in de grote Multimedia Community: www.magix.info.