Partners

Een goede partnerschap berust niet alleen op vertrouwen, maar ook op de mogelijkheid te allen tijde over alle onderwerpen van gedachten te wisselen. Zodat u direct de juiste aanspreekpartner vindt, hebben wij voor u op deze pagina de belangrijkste contacten in het zakelijke gedeelte samengevat.

Zakelijke klanten

U heeft een bedrijf en u wilt met MAGIX samenwerken? Neem dan gewoon contact met ons op.

Telefoon: +49 (0)30 29392-0
Fax: +49 (0)30 29392-400
E-mail: b2b@magix.net

Marketing-coöperaties

Heeft u spannende nieuwe ideeën voor de gemeenschappelijke verkoop van onze voortreffelijke MAGIX producten? Veelbelovende ideeën voor digitale campagnes en marketing-acties zijn altijd welkom. Meld u a.u.b. per e-mail met concrete plannen en goed te volgen feiten.

E-mail: cooperations@magix.net

OEM-partners

Voor hardware-producenten biedt MAGIX bijzondere OEM-versies van de software. Neem direct contact op!

Telefoon: +49 (0)30 29392-0
Fax: +49 (0)30 29392-400
E-mail: oem@magix.net

Affiliates

magix.com is de onlineshop voor hoogwaardige software op het gebied van video, muziek, web, foto & afbeeldingen van MAGIX.

Raad onze producten op onze website aan en profiteer van aantrekkelijke provisies en persoonlijke ondersteuning door het MAGIX affiliateteam. Alle informatie vindt u onder MAGIX affiliates. Wij verheugen ons van u te horen.

E-mail: affiliate@magix.net

Pers

Actuele persberichten, infomateriaal over onze producten en het bedrijf MAGIX vindt u onder pers.

E-mail: presse@magix.net

Vakhandel

Speciaal voor de vakhandel biedt MAGIX professionele praktische programma's op het gebied van videomontage, grafische of fotobewerking en professionele geluidsbewerking. Bij vragen over de programma's voor de vakhandel belt u ons gewoon op of schrijft u ons een e-mail.

Telefoon: +49 (0)30 29392-0
Fax: +49 (0)30 29392-400
E-mail: info@magix-partnerwelt.de of info-de@xara.com

Scholen & hogescholen

MAGIX ondersteunt scholen en hogescholen al sinds jaren actief bij het verzorgen van competenties op mediagebied. Meer daarover vindt u op MAGIX Education.