ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
Slideshows maken met MAGIX Foto's op DVD Deluxe
39,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Slideshows maken met MAGIX Foto's op DVD Deluxe (cursusboek)

Slideshows zijn optimaal om uw mooiste momenten en herinneringen met vrienden, bekenden en familie te delen - afwisselend, emotioneel of juist spectaculair.

Maar wat maakt een slideshow goed? Hoe kunnen foto's met MAGIX Foto's op DVD Deluxe perfect over het voetlicht worden gebracht? Waarmee kunt u al bij het fotograferen rekening houden om betere resultaten te krijgen? Alle antwoorden vindt
u in dit boek! Het maakt daarbij niet uit of u net begint of al een ervaren maker van slideshows bent.

Naast basiskennis beschrijven de auteurs zeer precies alle fijne kneepjes van het programma Foto's op DVD Deluxe waardoor u een optimale indruk krijgt van de vele mogelijkheden voor vormgeving die het programma biedt. Bovendien geven ze waardevolle aanwijzingen, tips en trucs voor alle belangrijke gebieden van de digitale fotografie.

Ontdek ook zelf de vele mogelijkheden - word zelf een expert met het officiële cursusboek van de MAGIX Academy.

Videomontage makkelijk gemaakt met MAGIX Video deluxe
39,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Videomontage makkelijk gemaakt met Video deluxe (boek)

Tijdlijn en keyframe zijn nog vreemde woorden voor u? Dan is het officiële cursusboek van de MAGIX Academy precies wat u zoekt! Stap voor stap maakt de auteur u wegwijs in de wereld van de videobewerking met MAGIX Video deluxe. Ontdek de veelheid aan mogelijkheden die MAGIX Video deluxe u biedt om uw opnamen om te toveren in adembenemende films - ideaal voor beginners maar ook voor geoefende videomontagefans.

4e editie, geheel herzien!

Vergroot uw kennis met deze nieuwe editie! Alle stappen worden gedetailleerd beschreven en met tal van afbeeldingen uitgebreid gevisualiseerd – natuurlijk hoogwaardig en in kleur.

Websites maken met MAGIX Web Designer (boek)
39,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Websites maken met MAGIX Web Designer (boek)

Websites zijn gemakkelijk zelf te maken met het officiële cursusboek van de MAGIX Academy. Dit boek is voor zowel beginners als gevorderden een stap-voor-staphandleiding en raadgever bij de vormgeving, optimalisatie en publicatie van eigen websites. Alle belangrijke informatie is handig in 14 begrijpelijke hoofdstukken opgedeeld en direct klaar voor gebruik.

Dankzij handige tips en duidelijke afbeeldingen ontstaat uw website snel en probleemloos. En ook zonder enige programmeerkennis ziet die website er verbazingwekkend goed uit. Voor uw hobby, een vereniging of als geslaagde zakelijke website: in dit boek vindt u alle nodige informatie voor het maken, optimaliseren en publiceren van uw website!

Videomontage makkelijk gemaakt met Video deluxe (dvd)
19,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Videomontage makkelijk gemaakt met Video deluxe (dvd)

Maak het uzelf gemakkelijk: met de officiële cursusvideo van de MAGIX Academy wordt u in minder dan geen tijd zelf regisseur van uw eigen speelfims. Stap voor stap toont de moderator alle belangrijke functies van MAGIX Video deluxe en legt hij ze uit. U hoeft alleen maar te kijken en dan kan u direct op uw pc het geleerde in praktijk brengen. Zo is leren leuk!

2e editie, volledig vernieuwd!

Deze instapcursus op dvd is de ideale aanvulling voor alle versies van MAGIX Video deluxe vanaf versie 15 (Classic, Plus en Premium). Voor gevorderden heeft de sympatieke moderator natuurlijk ook vele praktische tips en handige trucs.