Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie
Boeken en DVD'sBoeken en DVD's

Boeken en DVD's

Onze boeken en dvd's maken de toegang tot de digitale mediabewerking met uw MAGIX software eenvoudiger. In heldere stappen leert u alles over de belangrijkste functies van de afzonderlijke programma's.

Boeken en dvd's in vogelvlucht:

39,99

Videomontage makkelijk gemaakt met MAGIX Video deluxe

Tijdlijn en keyframe zijn nog vreemde woorden voor u? Dan is het officiële cursusboek van de MAGIX Academy precies wat u zoekt! Stap voor stap maakt de auteur u wegwijs in de wereld van de videobewerking met MAGIX Video deluxe. Ontdek de veelheid aan mogelijkheden die MAGIX Video deluxe u biedt om uw opnamen om te toveren in adembenemende films - ideaal voor beginners maar ook voor geoefende videomontagefans.

4e editie, geheel herzien!

Vergroot uw kennis met deze nieuwe editie! Alle stappen worden gedetailleerd beschreven en met tal van afbeeldingen uitgebreid gevisualiseerd – natuurlijk hoogwaardig en in kleur.

39,99

Slideshows maken met MAGIX Foto's op DVD Deluxe

Slideshows zijn optimaal om uw mooiste momenten en herinneringen met vrienden, bekenden en familie te delen - afwisselend, emotioneel of juist spectaculair.

Maar wat maakt een slideshow goed? Hoe kunnen foto's met MAGIX Foto's op DVD Deluxe perfect over het voetlicht worden gebracht? Waarmee kunt u al bij het fotograferen rekening houden om betere resultaten te krijgen? Alle antwoorden vindt u in dit boek! Het maakt daarbij niet uit of u net begint of al een ervaren maker van slideshows bent.

Naast basiskennis beschrijven de auteurs zeer precies alle fijne kneepjes van het programma Foto's op DVD Deluxe waardoor u een optimale indruk krijgt van de vele mogelijkheden voor vormgeving die het programma biedt. Bovendien geven ze waardevolle aanwijzingen, tips en trucs voor alle belangrijke gebieden van de digitale fotografie.

Ontdek ook zelf de vele mogelijkheden - word zelf een expert met het officiële cursusboek van de MAGIX Academy.

Direct voordeel meepakken
  • Software direct laden en beginnen
  • 30 dagen geldteruggarantie
  • Software te allen tijde opnieuw downloaden