ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Fotoprogramma

Fotoprogramma en grafische software zijn begrippen die worden gebruikt voor verschillende beeldbewerkingsprogramma's. De functies bestrijken het hele gebied van de foto-workflow en reiken zo van de import van opnamen via fotobewerking en grafische vormgeving tot aan de presentatie. fotoprogramma en grafische software bieden de gebruikers de meest uiteenlopende mogelijkheden: fotosoftware concentreert zich daarbij op het overzichtelijk beheren van foto's, snel optimaliseren, gedetailleerd bewerken, veilig archiveren en aansprekend presenteren. Of het nu op internet is op YouTube®, Facebook®, Flickr® etc. of als slideshow op tv of op de pc.

fotoprogramma biedt de gebruiker de mogelijkheid om vectorafbeeldingen, eigen logo's, 3D-objecten of andere grafische elementen te maken. Zelfs het maken van documenten van meerdere pagina's zoals broschures, flyers of visitekaartjes is mogelijk.

MAGIX Fotostory 2014 DeluxeMAGIX Fotostory 2014 Deluxe
Bespaar
39 €
i.p.v. 139,98 €
99,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Fotostory 2014 Deluxe

MAGIX Foto Premium 2014 verenigt de veelvuldig bekroonde topprogramma's van MAGIX voor uitgebreide fotobewerking, intuïtief grafisch ontwerp en slideshows op filmniveau in een exclusief totaalpakket - en dat voor een unieke voordeelprijs.

MAGIX Fotostory easy
Bespaar
49 €
i.p.v. 89,98 €
39,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Fotostory easy

Met Fotostory easy zet u uw foto's van digitale camera's en smartphones ook zonder kennis vooraf vliegensvlug om in fantastische films voor tv, mobiele apparaten en internet. Inclusief automatische foto-optimalisatie, effectvormgeving en geluidsbeperking.

20 jaar MAGIX - jubileumactie!
Bij bestelling van dit product ontvangt u gratis: Foto Manager MX Deluxe (t.w.v.: € 49,99)

MAGIX Fotostory 2014 Deluxe
69,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Fotostory 2014 Deluxe

Met Fotostory 2014 Deluxe presenteert u foto's en videoclips mooier en dynamischer dan ooit. Talrijke vormgevingsmogelijkheden zorgen bij iedere slideshow voor het beste vermaak, ook in Full HD, 4K & 3D.

MAGIX Photo & Graphic Designer 9
69,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Photo & Graphic Designer 9

MAGIX Photo & Graphic Designer 9 is het foto- en beeldbewerkingsprogramma voor betere afbeeldingen. Optimaliseer uw beelden en maak creatieve collages van uw mooiste opnames.

Xara Designer Pro X9
299,00 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Xara Designer Pro X9

Xara Designer Pro X9 verenigt naadloos alle voor het ontwerpen relevante functies in een programma en is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen die professionals stellen. Veel slimme functies en de wereldwijd snelste vector-engine zorgen voor meer efficiëntie.

MAGIX Page & Layout Designer 9
69,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Page & Layout Designer 9

MAGIX Page & Layout Designer 9 verenigt alle gereedschappen voor het maken van visitekaartjes tot het creëren van kalenders etc. in een krachtig lay-outprogramma (DTP-programma). Het is een ideaal programma voor zowel privégebruik en verenigingen, als voor zelfstandigen en kleine ondernemers.

MAGIX Foto Manager 12 Deluxe
49,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Foto Manager 12 Deluxe

Uw fotocollectie beheren, foto's optimaliseren en archiveren of slideshows op de computer, op internet of onderweg presenteren: met MAGIX Foto Manager 12 Deluxe heeft u alles, wat u nodig heeft in één nieuwe, overzichtelijke programma-interface!

MAGIX 3D Maker 7
29,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX 3D Maker 7

Met MAGIX 3D Maker maakt u uit teksten en vormen naar keus moeiteloos hoogwaardige 3D-afbeeldingen en -animaties. Een veelheid aan ontwerpen en sjablonen in allerlei stijlrichtingen en de intuïtieve realtime-bewerking met begrijpelijke gereedschappen zorgen daarbij in een mum van tijd voor professionele resultaten.

Fotoprogramma's van MAGIX

Voor gebruikers die een slideshow willen maken is het programma Foto's op CD & DVD zeer geschikt. Met dit fotoprogramma kunnen foto's snel en eenvoudig worden omgezet in multimediale slideshows en met muziek, geanimeerde tekst, vele effecten en een interactief dvd-spelermenu worden verfraaid. Zoekt u daarentegen een fotoprogramma voor het beheren en sorteren van foto's, dan is Foto Manager Deluxe de moeite waard, omdat dit programma complete fotoseries snel importeert, overzichtelijk organiseert, veilig archiveert, en beveiligt tegen onbevoegden.

Wie geïnteresseerd is in grafisch programma, heeft aan Photo & Graphic Designer het juiste programma. Met dit grafische programma kunnen vectorafbeeldingen worden gemaakt, foto's bewerkt en aan de hand van aanpassbare sjablonen zelf ontworpen documenten worden geproduceerd. Een bijzondere hoogtepunt van dit fotoprogramma is de mogelijkheid om het programma te gebruiken met een Windows® 7 tablet-pc zoals de iPad® of grafisch tablets met touch-functie. Zo bent u flexibel en mobiel.