ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Fotoprogramma

Fotoprogramma en grafische software zijn begrippen die worden gebruikt voor verschillende beeldbewerkingsprogramma's. De functies bestrijken het hele gebied van de foto-workflow en reiken zo van de import van opnamen via fotobewerking en grafische vormgeving tot aan de presentatie. fotoprogramma en grafische software bieden de gebruikers de meest uiteenlopende mogelijkheden: fotosoftware concentreert zich daarbij op het overzichtelijk beheren van foto's, snel optimaliseren, gedetailleerd bewerken, veilig archiveren en aansprekend presenteren. Of het nu op internet is op YouTube®, Facebook®, Flickr® etc. of als slideshow op tv of op de pc.

fotoprogramma biedt de gebruiker de mogelijkheid om vectorafbeeldingen, eigen logo's, 3D-objecten of andere grafische elementen te maken. Zelfs het maken van documenten van meerdere pagina's zoals broschures, flyers of visitekaartjes is mogelijk.

MAGIX Fotostory 2015 DeluxeMAGIX Fotostory 2015 Deluxe
Bespaar
159 €
i.p.v. 209,97 €
49,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Fotostory 2015 Deluxe

Fotostory 2015 Deluxe biedt beginners en gevorderden alles voor indrukwekkende slideshows. Hoogwaardige effecten, decoratie-elementen en animatie bieden u precies die creatieve vrijheid die u beeldverhalen nodig hebben.

  • € 20,- korting
  • Bijpassende toebehoren inbegrepen:
  • MAGIX Sound Archive 8
  • NewBlue Sampler Pack
  • Geldig tot 7 januari 2015
MAGIX Fotostory 2015 Deluxe
Bespaar
39 €
i.p.v. 139,98 €
99,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Fotostory 2015 Deluxe

Photo & Graphic Designer 10 samen met Fotostory 2015 deluxe: bewerk uw foto's en maak eigen afbeeldingen en presenteer alles in slideshow die werken als films. Met dit complete pakket voor uw foto's verrast u vrienden & familie.

MAGIX Fotostory easy
Bespaar
49 €
i.p.v. 89,98 €
39,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Fotostory easy

Met Fotostory easy zet u uw foto's van digitale camera's en smartphones ook zonder kennis vooraf vliegensvlug om in fantastische films voor tv, mobiele apparaten en internet. Inclusief automatische foto-optimalisatie, effectvormgeving en geluidsbeperking.

20 jaar MAGIX - jubileumactie!
Bij bestelling van dit product ontvangt u gratis: Foto Manager MX Deluxe (t.w.v.: € 49,99)

MAGIX Page & Layout Designer 10
69,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Page & Layout Designer 10

MAGIX Page & Layout Designer 10 verenigt alle gereedschappen voor het maken van visitekaartjes tot het creëren van kalenders etc. in een krachtig lay-outprogramma (DTP-programma). Het is een ideaal programma voor zowel privégebruik en verenigingen, als voor zelfstandigen en kleine ondernemers.

MAGIX Photo & Graphic Designer 10
69,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Photo & Graphic Designer 10

Perfectioneer uw foto's en maak eigen tekeningen of illustratie voor flyers, kaarten en websites. De verbinding van foto en afbeelding in een programma biedt u talrijke nieuwe mogelijkheden.

Xara Designer Pro X10
299,00 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Xara Designer Pro X10

Engelstalige programmaversie

Xara Designer Pro X10 is het wereldwijd snelste en meest veelzijdige designprogramma. Maak hoogwaardige lay-outs voor publicaties in prints en maak professionele websites en presentaties.

MAGIX Foto Manager 15 Deluxe
49,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Foto Manager 15 Deluxe

Foto’s zijn onze herinneringen aan vakanties, feesten, mensen en plaatsen.
Ze documenteren ons hele leven en vertellen wie we zijn en waar we vandaan komen.

Maak er meer van.
Corrigeer kleine foutjes, geef ze meer glans en maak een aansprekende slideshow.

Uw persoonlijke fotomanager helpt u daarbij.
MAGIX Foto Manager 15 Deluxe ondersteunt u bij al deze taken en maakt het u makkelijk het overzicht te houden over uw fotocollectie.

Vind die ene foto net wat sneller. Bewerk er meer tegelijk en vergeet nooit meer uw schatten veilig op te slaan.

MAGIX 3D Maker 7
29,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX 3D Maker 7

Met MAGIX 3D Maker maakt u uit teksten en vormen naar keus moeiteloos hoogwaardige 3D-afbeeldingen en -animaties. Een veelheid aan ontwerpen en sjablonen in allerlei stijlrichtingen en de intuïtieve realtime-bewerking met begrijpelijke gereedschappen zorgen daarbij in een mum van tijd voor professionele resultaten.

Fotoprogramma's van MAGIX

Voor gebruikers die een slideshow willen maken is het programma Foto's op CD & DVD zeer geschikt. Met dit fotoprogramma kunnen foto's snel en eenvoudig worden omgezet in multimediale slideshows en met muziek, geanimeerde tekst, vele effecten en een interactief dvd-spelermenu worden verfraaid. Zoekt u daarentegen een fotoprogramma voor het beheren en sorteren van foto's, dan is Foto Manager Deluxe de moeite waard, omdat dit programma complete fotoseries snel importeert, overzichtelijk organiseert, veilig archiveert, en beveiligt tegen onbevoegden.

Wie geïnteresseerd is in grafisch programma, heeft aan Photo & Graphic Designer het juiste programma. Met dit grafische programma kunnen vectorafbeeldingen worden gemaakt, foto's bewerkt en aan de hand van aanpassbare sjablonen zelf ontworpen documenten worden geproduceerd. Een bijzondere hoogtepunt van dit fotoprogramma is de mogelijkheid om het programma te gebruiken met een Windows® 7 tablet-pc zoals de iPad® of grafisch tablets met touch-functie. Zo bent u flexibel en mobiel.