ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

MAGIX-slideshow: foto's op interessantere wijze weergeven

Diashow, slideshow of fotoserie tonen.

Alle begrippen beschrijven hetzelfde proces: een berg ongesorteerde kiekjes tot een vermakelijke en spannende multimedia-presentatie om toveren. Tegelijkertijd brengen deze begrippen ook altijd de hoop mee dat vrienden en familie niet direct vluchten zodra het voorstel gemaakt wordt hen een paar impressies van de vakantie, het familiefeest of de laatste stedentrips te tonen. De gebruiker hoeft geen specialist te zijn op het gebied van fotobewerking om een slideshow te maken.

Een slideshow voor iedereen in slechts drie minuten

Slideshow

Een slideshow maken is echt geen abacadabra. Wat betreft de kwaliteit van de functies, het aantal overgangen en de beeldeffecten zowel als de bediening zijn de afzonderlijke programma's soms zeer verschillend. Het programma Fotostory easy van de Duitse softwarespecialist MAGIX dat veelvuldig bekroond is en met name om zijn begrijpelijkheid gewaardeerd wordt, behoort tot de klassiekers in dit genre. Ondanks zijn speelse eenvoudigheid en de eenvoudige bediening vervult de slideshow-software ook bijzondere eisen zoals een selectie van de functies hier toont:

Over een optimale presentatie van foto's moet iedereen nadenken, omdat niemand tegenwoordig meer onbewerkte foto's wil zien. En een slideshow is eigenlijk heel snel gemaakt en helpt de stemming van de opnames nog beter op de toeschouwers over te laten komen.

Wie dus te weinig tijd heeft en tegelijkertijd in een paar minuten een indrukwekkende resultaat wil behalen en zijn foto's wil presenteren moet MAGIX Fotostory easy eens bekijken. De softwareklassieker biedt alle mogelijkheden om een indrukwekkende slideshow op de computer te ontwikkelen.

MAGIX Fotostory easy
Bespaar
57 €
i.p.v. 89,98 €
31,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden