Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie

Videobewerking: uit ruw materiaal een film maken.

Het begrip videobewerking staat voor het proces, waarbij uiteindelijk uit het ruwe videomateriaal van de eigen videocamera een film ontstaat, naar eigen smaak en inzicht.

Daarbij wordt het filmmateriaal, dat bv. ook afkoomstig kan zijn van het Video-Digitalisieren van oude VHS-cassettes, thuis op de PC met geschikte software bewerkt. Dat wil zeggen dat losse sequensen tot de gewenste lengte worden geknipt, in de juiste volgorde worden gezet of geheel worden verwijderd.

Software als MAGIX Video deluxe monteert het ruwe filmmateriaal (natuurlijk ook in HD Video-kwaliteit) en voegt effecten toe zodat uiteindelijk een goed toonbare film met de juiste Codec kan worden geëxporteerd. Het doel van het nabewerken van videomateriaal is het maken van een film waarvan men de inhoud graag aan de omgeving presenteert. Het verwijderen van wiebelige scènes, het inkorten van bepaalde opnamen en het toevoegen van stemmige muziek dienen alle dat doel: het uitgangsmateriaal voor de toeschouwer interessanter te maken. Hiertoe dient ook de digitale Witbalans (in het engels "White balance") die de kleurtemperatuur van het gefilmde materiaal egaliseert. Wanneer meerdere camera's zijn gebruikt (bij bv. een bruiloft of familiefeest), kan bij het monteren gebruik worden gemaakt van Multicam-Editing.

Video deluxe Screenshot

Videobewerking en verdere bewerkingsmogelijkheden

Naast het uploaden naar YouTubeTM komen als presentatieplatform ook de DVD en Blu-ray in aanmerking. Ook hier is het met de MAGIX oplossingen voor videobewerking eenvoedig, een aansprekend menu toe te voegen - van de eerste videobewerking tot aan de DVD maken aan het eind, bieden de programma's van MAGIX alles wat u nodig heeft voor het verfraaien van uw filmmateriaal.

MAGIX Video deluxe 2016
69,99

MAGIX Video deluxe 2016

De eenvoudige bediening, talrijke sjablonen en praktische assistent voor beeld en geluid maken het bewerken van video's eenvoudig.

Direct voordeel meepakken
  • Software direct laden en beginnen
  • 30 dagen geldteruggarantie
  • Software te allen tijde opnieuw downloaden