ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Snel optimaliseren met MAGIX

De meestvoorkomende problemen die zich bij digitale fotografie voordoen, zijn met de snel-optimaliseren-functies van fotobewerkingsprogramma's goed te verhelpen.

Wie zich niet verder in de fotobewerking met een grafisch programma wil verdiepen, kan over- en onderbelichting, onscherpte, contrastfouten, en rode ogen met fotosoftware snel bewerken - natuurlijk in zeer verschillende prijsklassen: van basale optimalisatietoepassingen die gratis van internet kunnen worden gedownload tot professionele pakketten van honderden euro's.

Snel optimaliseren kan met alle MAGIX-programma's

Snel optimaliseren

Daardoor ontstaat ook het probleem dat gebruikers vaak voor veel geld een pakket hebben gekocht, waarvan ze maar een klein deel gebruiken of zelfs maar begrijpen. MAGIX biedt in al zijn fotoproducten de belangrijkste optimalisatiefuncties zoals rode-ogen-correctie en aanpassing van helderheid, contrast en kleur. Vooral bij het maken van een slideshow verdient het aanbeveling de foto's niet onbewerkt achter elkaar te plakken voor familie en vrienden. Gebruikers die nog niet vertrouwd zijn met MAGIX fotosoftware, moeten eigenlijk eens kijken naar MAGIX Foto Designer, dat men gratis van de MAGIX-homepage kan downloaden.

Bij het gebruiken van dit programma MAGIX Foto Manager Deluxe voor optimalisatie van de eigen opnamen wordt duidelijk, hoe snel en gemakkelijk iedere gebruiker kleine of grote fouten in zijn opnamen kan corrigeren en hoe zeer de foto's met het snel optimaliseren aan kwaliteit winnen.

MAGIX Foto Manager 15 Deluxe
49,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden