ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Fotobewerking met MAGIX

Bij fotobewerking gaat het erom, in foto's de vermeende fouten van de fotograaf te corrigeren.

Waren de belichtingsverhoudingen bij het maken van de foto ongunstig? Hebben de gefotografeerden rode ogen? Is de horizon niet recht? Ontbreekt er kleur? Is er teveel contrast? In tegenstelling tot vroeger, toen voor het bewerken van foto's, negatieven en dia's nog speciale apparaten, materialen en kennis nodig waren, kan nu iedereen aan de PC thuis goede resultaten bereiken.

Aspecten van fotobewerking

Fotobewerking

Elke gebruiker kan verschillende aspecten van de fotobewerking op zijn eigen PC zelf uitvoeren, zonder al zijn of haar vrije tijd kwijt te zijn met het bestuderen van ingewikkelde software. Bij de hoeveelheden digitale foto's die ontstaan door het gebruik van digitale camera's zijn handig en snel optimeren van foto's en zinvol foto's archiveren absoluut noodzakelijk. Wanneer het bij een fotoserie om slechts een motief gaat, bijvoorbeeld een berg of een landschap, kan hiervan eenvoudig een panorama worden gemaakt. Een beetje bewerkelijker wordt het met uitgebreide digitale fotobewerking. Maar ook dat is tegenwoordig niet voorbehouden aan fotografen, grafici of IT-specialisten.

Natuurlijk zijn er bij de verschillende software-oplossingen grote verschillen in prijs en prestaties. Maar niet altijd zijn de duurste pakketten ook echt de besten. Integendeel, bij fotobewerking wordt van de gebruiker de nodige creativiteit, en van de softwareproducent een begrijpelijk programma gevraagd, zodat de gebruiker uiteindelijk gelukkiger is met zijn foto's dan voorheen.

MAGIX Photo & Graphic Designer 10
Bespaar
23 €
i.p.v. 69,99 €
46,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden