Technische ondersteuning

Neemt u bij vragen over het gebruik van de software a.u.b. contact op met de MAGIX technieksupport. Dat kunnen bv. vragen zijn over:

Activeringen van programma's, encoders e.d. vallen niet onder de support van de Technische Ondersteuning. Hoe u programma's, codecs en extra functies activeren leert u in onze videotutorials. Mocht u na het bekijken van de video nog steeds problemen hebben met het activeren, helpt de verkoopafdeling van MAGIX u graag verder.