MAGIX Music MakerMAGIX Music Maker

Problemer i forbindelse med opdatering af
Music Maker DVD-versionen

Kære Music Maker bruger,

hos nogle kunder opstår der desværre en fejl i opdateringsdialogen. Den nemmeste måde at afhjælpe problemet på er at downloade den pågældende patch til din Music Maker og installere den manuelt:

Music Maker

Download opdatering

Music Maker Live

Download opdatering

Music Maker Premium

Download opdatering

Installer patch – sådan gøres det:

1. Afslut venligst først Music Maker.
  2. Åbn den downloadede fil med et dobbeltklik.
  3. Følg instruktionerne for installationen af opdateringen.
  4. Start din Music Maker efter den korrekte installation.
  5. Færdig. Nu burde problemet være løst.

Fungerer denne variant ikke, bedes du kontakte supporten.

Til afslapning:
Gratis værdikupon på 75 DKK!

Gratis Chillout Soundpool

Som godtgørelse for den ekstra tid, du har investeret, sparer du noget, næste gang du bestiller på magix.com eller magix-audio.com.

Du behøver blot at indtaste værdikuponens kode SORRY i forbindelse med bestillingsprocessen.

Perfekt f.eks. til en ny soundpool. Vi ønsker dig held og lykke med din nye Music Maker!