ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Red uw video's! (Windows)
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Unieke momenten tijdig veilig opslaan!

U heeft nog oude opnames op VHS-banden en wilt deze niet kwijt? Red dan uw video's, voor het te laat is!

Het originele videoreddingspakket van MAGIX, dat bestaat uit MAGIX Video easy* en de praktische USB-video-omzetter + scart-adapter, bevat alles wat u nodig heeft!

Zet uw kostbare opnamen van VHS en alle andere bandformaten op de computer of direct op dvd & Blu-ray Disc. Veilig en met slechts een paar keer klikken, inclusief geanimeerde menu's!

Programma-interface

* MAGIX Red uw video's!-editie

De gemakkelijkste manier om video's te digitaliseren

Opnemen & importeren

Eenvoudig aansluiten en direct beginnen: de geïntegreerde opname- en importassistent maakt het digitaliseren van uw video's gemakkelijker dan ooit! Ook zonder enige kennis vooraf digitaliseert u in een paar stappen uw waardevolle opnamen van familiefeesten, vakanties en evenementen.

Bewerken & optimaliseren

Wek oude filmische schatten opnieuw tot leven: optimaliseer volautomatisch slechte opnamen, snijd delen van video's op de juiste lengte of verwijder ongepaste scènes. Maak eigen video's met uw eigen tekst en verbazingwekkende effecten!

Archiveren & presenteren

Bekijk uw gedigitaliseerde video's direct op de computer of brand eigen dvd's en Blu-ray Discs met artistiek geanimeerde menu's voor op tv. Eenmaal opgeslagen kunt u uw opnamen zo vaak bekijken als u wilt, in topkwaliteit. Red uw mooiste herinneringen voor het digitale tijdperk!

Digitaal is beter! Voordelen van dvd's & Blu-ray Discs

Wist u dat videobanden op talrijke wijzen gevaar lopen? Alleen al door het bekijken van uw VHS-video's, verliezen de opnames voortdurend aan kwaliteit – helderheid, contrast en kleuren worden steeds zwakker en er ontstaan beeldfouten.

 

VHS-banden bieden genoeg plaats om een film in zijn volledige lengte op te slaan, maar de beeld- en geluidskwaliteit van een videoband is veel slechter dan die van een dvd of Blu-ray Disc.
Bij elke weergave lost de magneetlaag van de banden een beetje meer op, totdat deze geheel onbruikbaar zijn!

Band vastgelopen en de video is weer eens beschadigd? Bandopnamen zijn namelijk alles behalve veilig: de gemiddelde levensduur van VHS-cassettes bedraagt maar net 15 jaar – en dat bij optimale opslag.

Dvd's & Blu-ray Discs bieden u veel voordelen: naast veel schijfruimte, een lange levensduur en de beperkte omvang, hebben zij geen gevoelige, mechanische onderdelen en zijn daarom ideaal voor het archiveren!

Bekijk uw video's in de beste digitale beeld- en geluidskwaliteit – altijd weer zonder kwaliteitsverlies! Een dvd of Blu-ray Disc is zeer gebruikersvriendelijk. Dankzij overzichtelijke menu's is een snelle navigatie door afzonderlijke scènes geen enkel probleem meer – zonder lastig voor- en achteruitspoelen!

De herhaalde testwinnaar

MAGIX Red uw video's! is met meer dan 30 onderscheidingen** de nummer 1 en het meestgekochte*** VHS-reddingsprogramma van Europa.

Gemeten aan de verkochte aantallen is MAGIX op het gebied van multimedia-software marktleider in veel Europese markten en een succesvolle concurrent in de VS.

Universeel! Geschikt voor alle analoge videobronnen

Het reddingspakket werkt niet alleen voor VHS-opnames maar ook voor Video 8, S-VHS, Hi8 en elk andere bandsoort!

De ondersteuning voor alle analoge videobronnen maakt het programma universeel inzetbaar.

** De onderscheidingen hebben betrekking op de volgende versies van MAGIX Red uw video's! (1, 2, 3, 4, 5, 6) en MAGIX Video easy (1.0, HD, 3 HD, 4 HD). Onderscheidingen uit andere landen hebben betrekking op de landspecifieke versies.

*** Meestgekochte videoreddingssoftware heeft betrekking op de hoeveelheid verkochte softwareproducten in de Europese detailhandel, segment videosoftware, volgens maandelijkse metingen van Media Control Duitsland (pc/cd-rom Nongames D naar de criteria van het VUD); GfK Charts Nederland, België, Frankrijk, Spanje; Italië; Chart Track UK (10/2008 - 07/2013).

MAGIX Red uw video's! (Windows)

MAGIX Red uw video's! (Windows)

Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Productaanbevelingen

MAGIX Video & Slideshow Sound Archive 8

MAGIX Video & Slideshow Sound Archive 8

MAGIX Red uw lp's! 2014

MAGIX Red uw lp's! 2014