ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014
Prijzen incl. BTW.

Van het begin af aan goed doorgedacht

Om het geluid van uw video's te optimaliseren, hoeft u geen professional te zijn. MAGIX Video Sound Cleaning Lab levert u talrijke presets voor de meest uiteenlopende situaties en helpt meteen vanaf de start van het programma om de beste resultaten te bereiken.

Ontdek verschillende mogelijkheden om het geluid van uw video's eenvoudig te optimaliseren. Afzonderlijke storende passages kunt
u eenvoudig isoleren en ook zonder kennis vooraf compleet verwijderen.

Extra geluidseffecten of opgenomen audiocommentaren geven
uw mooiste momenten perfect weer.

Grote hulp voor grote opgaven

Sneller werken:
met de nieuwe voorbeluisterfunctie

Ervaar het verschil: dankzij praktische voorbeluisterfunctie kunt u precies bepalen welke effect het beste bij uw geluid of probleem past – zonder lang te hoeven uitproberen. Ontdek de nieuwe eenvoudigheid van de klankoptimalisatie.

Praktische presets

Om uw video's er niet alleen indrukwekkend uit te laten zien, biedt Video Sound Cleaning Lab 2014 meer dan 150 presets zodat u snel alle gangbare stoorgeluiden kunt verwijderen, zoals wind, verkeersoverlast of 50 Hz-brom.

Zo behaalt u ook akoestisch opvallende resultaten – zonder veel moeite en super snel.

Elegante oplossing:
Cleaning en Mastering Agents

Eindelijk eens een geluidsingenieur, die vanaf het begin de juiste instelling heeft: de Cleaning en Mastering Agents perfectioneren uw videogeluid volledig automatisch of naar wens ook stap voor stap.

Geoptimaliseerde visualisatie

De verschillende visualiseringsmogelijkheden voor uw geluidsopnamen maken het nog eenvoudiger, probleemgedeeltes in de frequenties of het volume te identificeren en deze vervolgens 'aan banden te leggen'.

De vernieuwde piekmeters-weergaven zijn gebaseerd op de ProAudio-technologie, die onder meer in professionele studiosoftware wordt gebruikt.

Heel duidelijk: de info-box

Met de info-box ontvangt u direct hulp bij het bewerken van uw opnames. Alle effecten en hoe ze werken, worden eenvoudig en helder uitgelegd, zodat u zonder lange inwerktijd optimale resultaten behaalt.

Storende geluiden nauwkeurig verwijderen

Voortreffelijk geluid

Bij buitenopnamen, concertopnames, op familiefeesten, sportwedstrijden of andere evenementen met sterk wisselend volume, kan het snel gebeuren dat het geluid van uw video overstuurd of vervormd wordt afgespeeld.

Om oversturing te verwijderen of te voorkomen biedt MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 talrijke professionele gereedschappen als een Limiter en de DeClipper – zo houdt u het volume binnen de perken en kunt u uw video's in blijvende kwaliteit genieten.

Windstil – met een druk op de knop

De mooiste video-opnames maakt u vaak buiten. Wie niet met professionele geluidsapparatuur werkt, kent vast en zeker het probleem van windgeruis op het geluidsspoor.

Bespaar de onhandigheid van veel speciale apparatuur en verwijder met de intelligente algoritmen moeiteloos en vliegensvlug windgeruis uit uw opnamen. Daarnaast kunt u met praktische presets werken of de intensiteit traploos aanpassen!

Wanneer u de woorden ontbreken...

Veel microfoons die in videocamera's worden gebruikt leveren niet de gewenste geluidskwaliteit. Dialogen en gesproken woord in video-opnames zijn daarom vaak slecht te verstaan. Bovendien vallen pop-geluiden en sissende s-klanken pas op bij het afspelen van de video.

Maar dat kan ook anders! Het optimaliseren van spraak is met de juiste gereedschappen in een paar minuutjes gepiept, wat de kwaliteit van uw video's aanzienlijk verhoogt en de kijkers van uw video verstomd zal doen staan!

50 Hz-brom uitfaden

50 Hz-brom: een geluid dat meestal pas via de speakers van uw tv of de thuisbioscoop echt opvalt en het filmgenot blijvend verminderd.

Bevrijd uw video's in een paar stappen van dat storende geluid dat op de lange (of korte!) duur een video toch altijd verpest.
Zo haalt u in een handomdraai meer uit uw video's.

Bruisend feest

Veel camcorders maken geluid, veroorzaakt door de mechanische processen in de camera zelf, dat wordt opgenomen door de ingebouwde microfoon van de camera. Dit geluid is later op het geluidsspoor van uw video's duidelijk te horen en kan zeer storend zijn.

Om het typische camerageluid probleemloos van uw opnamen te verwijderen bevat MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 speciaal ontwikkelde gereedschappen en presets die de restauratie van deze geluidssporen eenvoudiger maakt.

Voor nog beter begrip

Met de juiste presets en gereedschappen, zoals een equalizer, de DeEsser of StereoFX verbetert u de verstaanbaarheid van spraak in uw video's met een paar simpele acties.

Bovendien krijgt u nog diverse hulpmiddelen tips & trucs op verschillende terreinen zoals het opnemen van spraak of het restaureren van het geluid – direct in het programma zelf!

Een genot voor ogen en oren

Voor touch-geoptimaliseerde bediening

Meer gevoel voor details: dankzij de nieuwe gebruikersinterface met talrijke touch-elementen is de bewerking van videogeluidssporen comfortabeler dan ooit.

Stuur bijvoorbeeld met aanraken en vegen de effectselectie of de intensiteit aan en u zult merken: de geluidsoptimalisatie is zo eenvoudig, dat u met gemak nog een paar uur extra audiomateriaal had kunnen bewerken.

Comfortabele interface

Mooier naar het doel: de nieuwe gebruikersinterface maakt een snelle en comfortabele hantering van alle relevante functies en effecten ter optimalisatie van uw videogeluid mogelijk.

Zo biedt het nieuwe ontwerp van Video Sound Cleaning Lab 2014 niet alleen talrijke visuele verbeteringen, maar ook verbeteringen voor uw touchscreen. Het resultaat blijft hetzelfde: indrukwekkend geluid voor uw nieuwste video.

Nu met automatische videogeluidoptimalisator

Een expert – op elk gebied

De videogeluidoptimalisator berekent automatisch de juiste geluidsinstelling voor uw audiomateriaal.

Klankvervormingen door de akoestiek van de ruimte, slechte verstaanbaarheid of storende achtergrond-, wind- en rommelgeluiden: de videogeluidoptimalisator vindt beslist een oplossing.

Voor muziek in studiokwaliteit

Maximale geluidskwaliteit – minimale moeite. De videogeluidoptimalisator vindt met een druk op de knop de optimale klank voor de muziek in uw video-opnames. Wat voorheen jarenlange ervaring in het afmixen van muziek vereiste, is dankzij professionele algoritmen zelfs voor gebruikers die over geen betreffende kennis beschikken geen probleem meer.

Een klik is voldoende om van het live-optreden van uw band ook op video in een goede kwaliteit te genieten.

Overtuigend tot in het laatste detail: uw spraakopnames

Zodat het geluid van uw rede op video net zo overtuigend klinkt als de rede zelf: met de videogeluidoptimalisator vindt u de juiste klank voor spraakopnamen – geheel automatisch en zonder lang proberen.

Probeer het uit en u zult het zien: in een paar seconden heeft u voortreffelijk geluid.

Professioneel geluid voor uw video's

Voor indrukwekkende geluidsdecors

Om een professioneel geluid voor uw video te krijgen hoeft u geen professional te zijn. Het beste is, u heeft ook geen dure geluidsapparatuur nodig.

Met MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 bewerkt en optimaliseert u het geluid van uw eigen video's zelf in een paar stappen, en wel in digitale ProAudio-kwaliteit.

Voor u: reverb-effecten. Voor uw publiek: verbazingwekkende effecten.

De bruid zegt 'Ja' en haar toeschouwers zeggen 'Wow'. Simuleer de reverb van diverse ruimtes passend bij de situatie en geef het 'Ja-woord' een romantische reverb van een Italiaanse kathedraal. Maar ook talrijke andere audio-effecten, zoals ruimtesimulaties, brengen meer leven in uw video's.

En met Video Sound Cleaning Lab heeft u zoveel mogelijkheden uw audiomateriaal en daarmee ook uw video's te verfraaien dat u na de voltooiing van uw eerste werk, ook over de Director's cut of zelfs het voortzetten kunt nadenken.

Probeer het uit, uw publiek zal er van opkijken!

Praktisch: overzichtssporen & preview-monitor

Het eindproduct: de preview-monitor

De preview-monitor is het ideale gereedschap om te controleren of beeld en geluid wel synchroon lopen en of het bewerkte geluidsspoor goed bij de betreffende plekken in de video passen.

Perfectie in elke scène: de preview-monitor is naar wens te schalen en zelfs los te koppelen. Zo kunt u heel eenvoudig parallel op twee monitoren werken en op detailniveau controleren of audio-effecten en naderhand toegevoegde gesproken commentaar uw filmsequens zoals gewenst aanvullen.

Het spoor niet bijster raken: het overzichtsspoor

Vaak is het bij videoprojecten die veel tijd kosten moeilijk het overzicht te behouden.
Als er veel stukken zijn die apart bewerkt moeten worden, wordt een en ander al snel onoverzichtelijk en vervelend.

Hier helpt het overzichtsspoor. Hiermee navigeert u makkelijker door lange geluidssporen van uw video's en kunt u handig van de ene plek naar de andere springen binnen een project, zonder het overzicht of uw geduld te verliezen.

Gemakkelijk exporteren & verder gebruiken

Exportkampioen

Omdat bij de videobewerking elke seconde telt, kunt u projecten uit andere MAGIX-programma's, zoals uit Video deluxe, eenvoudig met een klik naar Video Sound Cleaning Lab 2014 overbrengen en daar direct verder bewerken.

Daarnaast ondersteunt MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 alle gebruikelijke audio- en videoformaten en maakt het mogelijk nieuwe videogeluidssporen comfortabel en in de hoogst mogelijke kwaliteit te exporteren.

PLUS! Professioneel exporteren van MPEG-2 en DV-AVI dankzij Smart Rendering

Lijst van ondersteunde formaten

Compatibel met verschillende videobewerkingsprogramma's

En 'Cut': integreer de resultaten van uw werk in MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 als audiospoor in elk gewenst videomontageprogramma.

Omdat alle gangbare audio- en videoformaten worden ondersteund, staat niets een prachtig videoproject nog in de weg.

Direct contact met experts

magix.info – Multimedia Community

De directe verbinding met de Multimedia Community 'magix.info' maakt het mogelijk, snel en doelgericht oplossingen voor specifieke problemen te vinden. Uw vragen kunt u direct vanuit het programma opstellen en online versturen. Het antwoord laat beslist niet lang op zich wachten.

Op magix.info ontvangt u informatie of zelfs hele workshops over formaten, montagetechnieken of special effects van andere gebruikers en experts. En wanneer u wilt, kunt u uw ervaringen delen en discussiëren met andere gebruikers

Van professionals – voor iedereen

U kunt natuurlijk ook al uw werk eenvoudig direct naar magix.info uploaden en direct aan de hand van de video de werkwijze, tips & trucs bespreken.

Dat is nog niet alles.
Wanneer u graag als eerste wilt weten welke nieuwe functies voor uw video- of audiosoftware beschikbaar zijn – of zelf functies of nieuwigheden wilt voorstellen – bezoek dan gewoon onze discussiegroepen en verzamel daar zelf tips en aanbevelingen van productexperts.

MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014

MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014

Prijzen incl. BTW.

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Productaanbevelingen

MAGIX Video deluxe 2015 Plus

MAGIX Video deluxe 2015 Plus