Tärkeitä uutisia koskien Movie Studio -ohjelmistoa

Hyvä VEGAS Movie Studio -ohjelmiston käyttäjä,

VEGAS Creative Software on päättänyt keskittyä ammattimaisen VEGAS Pro -videoeditointiohjelmiston kehittämiseen. Tämän vuoksi VEGAS Movie Studio -ohjelmiston kehittäminen lopetetaan.

Arvostamme suuresti VEGAS Movie Studio -yhteisöämme ja siksi haluamme myös jatkossa tarjota upeita muokkaustyökaluja. Tämän vuoksi emoyhtiömme MAGIX tarjoaa sinulle nyt Movie Studio 2022 -ohjelmiston, joka perustuu palkittuun Movie Edit Pro -tuotesarjaan. Myös tämä uusi ohjelmistosarja tarjoaa uskomattoman kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman.

Ohjelmiston käytön helpottamiseksi MAGIX on asettanut käyttöön ohjeita.

Käy kurkkaamassa ne nyt heti ja tutustu myös uusiin kestotilauksiimme, jotka tarjoavat upeita etuja luovien projektien toteutuksessa!

Toivotamme sinut tervetulleeksi magix.com-sivuille!

Ystävällisin terveisin
VEGAS Creative Software
MAGIX Software GmbH