Alle functies van
Foto Designer 7

Foto's bewerken

Foto's bewerken

Met deze gereedschappen kunt u uw foto eenvoudig corrigeren:

  • Snelle optimalisering: belichting, contrast, kleur, scherpte
  • Beeldformaten bijsnijden, schalen, roteren en spiegelen
  • Kleuren vervangen: geselecteerde kleuren door gewenste kleur vervangen
  • Collages maken met objectmaskers, gereedschap voor vrijmaken (toverstaf, lasso etc.) en vervormingsgereedschap
  • Vulgereedschap, verloopgereedschap, effectpenseel
  • Teksten direct in de foto invoeren en bewerken

Objecten verwijderen

Nu staat er niets meer in de weg! U kunt eenvoudig ongewenste objecten van foto's verwijderen en deze door een overeenkomstige achtergrond uit dezelfde foto laten vervangen. Een paal, elektriciteitskabel of bord: met een paar keer klikken is het probleem verholpen en uw foto geoptimaliseerd.

Rode-ogencorrectie

Hebben alle familieleden mooi recht in de camera gekeken maar hebben ze nou rode flitslicht-ogen? Dat probleem is met een klik snel verholpen.

Foto's restaureren

Historische en waardevolle fotoherinneringen moeten niet in dozen verstoffen. Oude foto's weer opwaarderen en deze opnieuw laten stralen. Kleine schoonheidsfoutjes als scheuren, kreukjes of verbleekte kleuren repareert u zo. Perfect om niet alleen opa en oma een plezier mee te doen!

Selectief lichter maken

Selectief lichter maken

Zijn een paar details van een foto te donker of zit er een storende schaduw in. Met de functie 'Lichter maken' kunt u delen van een foto apart belichten en met accenten verbeteren. Het gereedschap kunt u aan uw eigen wensen aanpassen, van een grote vage structuur tot op de pixel nauwkeurig. Zo kunt u ook correcties met veel detail nauwkeurig uitvoeren.

Panoramamontage

Voeg losse foto's in een paar stappen naadloos samen in fantastische panorama's. De foto's voegen zich automatisch samen.

Daarnaast kunt u handmatig correcties toepassen. Zo ontstaan zeer natuurlijk aandoende panoramafoto's.

Eenvoudigere bediening

Met slim gereedschap en een geoptimaliseerde weergave is de bediening nu nog eenvoudiger.

De nieuwe weergavemodus maakt het mogelijk gemakkelijk te wisselen tussen de filmstripweergave en de nieuwe effectpreview.

Meer mogelijkheden

U wilt graag nog meer mogelijkheden voor fotobewerking en grafisch ontwerp? - Maak meer van uw foto's met MAGIX Photo & Graphic Designer:

  • Universele fotobewerking
  • Krachtig grafisch ontwerp
  • Professionele ontwerpsjablonen
  • Comfortabele lay-out-functies

Creatieve effecten

Grappige fotokarikaturen

Grappige fotokarikaturen

U kunt met de functie 'Vloeibare kleuren' in een handomdraai grappige karikaturen tevoorschijn toveren, bv. fotokarikaturen, bodystyling of artistieke vervormingen. Geef een knorrige kerel een lange neus, geef een vriend een bierbuik en uw baas uitpuilende vissenogen. De foto's laten zich heel eenvoudig met de muis vervormen.

Kunstfilter

Kunstfilter

Met meer dan 60 creatieve effectfilters maakt u van alledaagse foto's indrukwekkende kunstwerken (bv. pasteltonen, krantendruk, reliëf, krijt, soft-focuseffect, vervormen, schaduw, histogram etc.). Zo maakt u in een mum van tijd van de foto van uw hond een potloodtekening, uit de bloemenweide achter het huis een schilderij en van de gefotografeerde papegaai een mozaïek. Ondersteunt ook Adobe Photoshop®-compatibele plug-ineffecten.