ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Photo & Graphic Designer 9
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Onbeperkt van multimedia genieten

MX staat voor Media-X-change – de snelle media-uitwisseling met andere MAGIX-programma's, online-services en mobiele apparaten.

Publiceer uw foto's en afbeeldingen bijvoorbeeld direct op internet, om ze met vrienden en familie te delen of stuur projectmedia voor verder gebruik naar andere geïnstalleerde MAGIX-programma's.

De veelzijdige MX-opties vindt u in het programmamenu 'Delen' of met een rechtermuis-klik op de te bewerken media en in sommige andere programmafuncties. Bepaalde programma's kunt u via de programma-instellingen in het bestandsmenu ook individueel verbinden.

Foto's, titels, afbeeldingen voor
diskmenu's gedetailleerd vormgeven

Maak diskmenu's, titels, afbeeldingen en foto's en gebruik deze bv. voor uw films die zijn gemaakt met MAGIX Video deluxe. U kunt natuurlijk ook zonder veel moeite de beschikbare interactieve disk-menu's aan uw eigen wensen aanpassen (achtergrondmotief, afbeeldingen, knoppen, lettertypes...).

Een bijzonder hoogtepunt: projecten uit MAGIX Photo & Graphic Designer (.xar-bestanden) kunt u nu met dubbelklikken op het object in uw slideshowarrangement openen en direct bewerken. Zo voorkomt u onhandig wisselen tussen de programma's, en vermijdt u nodeloze back-ups.

Afbeeldingen voor de eigen website maken

Afbeeldingen en foto's moeten voor uiteenlopende toepassingen verschillend gemaakt worden. Met MAGIX Photo & Graphic Designer kunt u niet alleen zonder problemen afbeeldingen en foto's exporteren die zijn geoptimaliseerd voor het internet. U kunt de gemaakte afbeeldingen en foto's ook direct aan MAGIX Web Designer doorgeven en meteen in uw website inbouwen.

Zo profiteert u van een unieke workflow van gecombineerde programma's die u snel en ongecompliceerd naar uw doel brengt.

Perfecte foto's voor perfecte slideshows

MAGIX Photo & Graphic Designer is de ideale aanvulling om bijvoorbeeld bijzondere accenten te geven aan uw slideshow, die u met MAGIX Foto's op DVD hebt gemaakt: verfraai intro's, teksten en diskmenu's, ontwerp eigen logo's en afbeeldingen en nog veel meer.

Bovendien profiteert u van een effectief grafisch en fotogereedschap om uw foto's er perfect uit te laten zien.

MAGIX Photo & Graphic Designer 9

MAGIX Photo & Graphic Designer 9

Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Voor meer creatieve ideeën

Productaanbevelingen

MAGIX Fotostory 2014 DeluxeMAGIX Fotostory 2014 Deluxe
Bespaar
39 €

MAGIX Fotostory 2014 Deluxe

MAGIX Web Designer 9 Premium

MAGIX Web Designer 9 Premium