Partner

Et godt partnerskab hviler ikke blot på tillid, men også på muligheden for hele tiden at kunne udveksle erfaringen om alle mulige emner. For at du straks kan komme til at tale med den helt rigtige kontaktperson, finder du her en oversigt over vores kontaktpersoner indenfor de vigtigste forretningsområder.

Erhvervskunder

Har du en virksomhed og vil gerne samarbejde med MAGIX? Alt hvad du behøver at gøre er at kontakte os.

Telefon: +49 30 29392-0
Telefax: +49 30 29392-400
E-mail: b2b@magix.net

Kontakt os venligst på engelsk.

Markedsføringssamarbejde

Har du spændende nye ideer til fælles markedsføring sammen med vores fremragende MAGIX-produkter?

Lovende forslag til digitale kampagner og markedsføringskampagner hilses altid velkommen.

Kontakt os venligst via e-mail med konkrete planer og dokumenterede fakta.

E-mail: cooperations@magix.net

Kontakt os venligst på engelsk.

OEM-partner

MAGIX tilbyder hardwareproducenter specielle OEM-versioner af vores software. Kontakt os med det samme!

Telefon: +49 30 29392-0
Telefax: +49 30 29392-400
E-mail: oem@magix.net

Kontakt os venligst på engelsk.

Virksomhedstilknytning (affiliates)

magix.com er en online shop, der sælger førsteklasses softwareløsninger indenfor områderne video, musik, web, foto & grafik fra MAGIX. Hvis du anbefaler vores produkter på din hjemmeside, kan du udnytte vores tilbud om attraktiv provision og personlig støtte fra MAGIX Affiliate Team. Vi glæder os til at høre fra dig.

E-mail: affiliate@magix.net

Kontakt os venligst på engelsk.

Presse

Du finder aktuelle pressemeddelelser, informationsmateriale om vores produkter og virksomheden MAGIX på presse.

E-mail: presse@magix.net

Kontakt os venligst på engelsk.

Forhandler

Specielt til forhandlerne tilbyder MAGIX AG professionel software indenfor områderne videoklipning, grafik- og fotoredigering samt professionel lydredigering. Ved spørgsmål til programmer fra faghandlere, bedes de ringe os op eller sende os en e-mail.

Telefon: +49 30 29392-0
Telefax: +49 30 29392-400
E-mail: info@magix-partnerwelt.de eller info-de@xara.com

Kontakt os venligst på engelsk.

Skoler & højere læreanstalter

MAGIX har i mange år støttet skoler og højere læreanstalter med optimal formidling af en omfattende mediekompetance. Flere oplysninger på MAGIX Education.