Rådgivning & Salg

Medarbejderne fra salgsafdelingen hos MAGIX bearbejder dine forespørgsler vedrørende følgende temaområder:

• Ordrer
  • Produktrådgivning (før køb)
  • Installation, Aktivering
  • Anmodning om opgradering
  • Returnering

Telefon 699 18149 (Tysk/engelsk support)
Mandag - Fredag, 09:00-16:00 GMT

Yderligere support services

Aktivering af tillægskomponenter

Du vil aktivere ekstra funktioner eller kodecs, men ved ikke hvordan?

Så har vi her det rigtige til dig: Følgende videoer giver dig en omfattende forklaring på, hvordan du kan aktivere ekstrafunktioner og kodecs og således har endnu større fordele af MAGIX-software.

Aktivering af hovedprogram

Efter installationen vil du gerne udkoble din MAGIX-software, men ved ikke hvordan?

Så har vi her det rigtige til dig: Følgende videoer giver dig en omfattende forklaring på, hvordan du kan udkoble dit program uden problemer.

Bemærk venligst, at du har brug for en internetforbindelse til aktivering af alle MAGIX-programmer fra version 2014.

Online

Udkobling af box-version

Offline

Udkobling af downloadversion

Via Service Center