Kontakt MAGIX teknisk support med spørgsmål om brug af din software. Det kan handle om spørgsmål om:

Teknisk support dækker ikke spørgsmål om aktivering af kodere eller andre funktioner. Find ud af hvordan du aktiverer programmer, kodec eller ekstrafunktioner i Videotutorialer. Hvis du, når du har set videoen, fortsat har problemer med aktivering, hjælper salgsafdelingen hos MAGIX dig gerne videre.

Yderligere support services