Alle MAGIX-produkter designes så brugervenligt som muligt. Skulle du imidlertid alligevel have spørgsmål til dine programmer, finde du her både de første hjælpefunktioner såvel som de forskellige muligheder for at komme i kontakt med MAGIX's tekniske support.

MAGIX-login

Til forskellige områder, somdit personlige serviceområde, registrering af programmer, adgang til downloadversioner eller aktuelle opdateringer, har du brug for et aktivt MAGIX-login.

Et gratis MAGIX-login består af din e-mail-adresse og et password, du selv har valgt. Disse data kan du definere ved at oprette en brugerkonto MAGIX Service Center.

Dette er klaret med nogle ganske få klik. Meld dig til med det samme.

Aktivering af programmer

Til aktivering af din e programmer skal du bruge et serienummer og helst også din e-mail-adresse fra dit MAGIX-login. vær venligst opmærksom på, at du har brug for forbindelse til internettet til aktivering af alle MAGIX-programmer fra 2014.

Sådan fungerer aktiveringen:

1. Sådan fungerer aktiveringen:
  2. Indtast dit serienummer uden bindestreger i det tomme felt.
  3. Det grønne hak ved siden af feltet signaliserer, at du har indtastet et gyldigt serienummer.
  4. Du kan nu starte dit program. Vi anbefaler dog at du starter med at registrere dit produkt med e-mail-adressen fra dit MAGIX-login i det påkrævede felt. Hvis du endnu ikke har noget MAGIX-login, kan du nemt og bekvemt registrere dig her.

Aktivering af download-version

Du har modtaget et serienummer via e-mail.

Aktivering af boks-version

Serienummeret findes bag på program-emballagen.

Ved ændring af hardwaren kan aktiveringen blive ugyldig. I så tilfælde skal du blot benytte dit serienummer og i aktiveringsdialogen klikke på "Ny aktivering".

Hvis du oplever problemer kan du henvende dig til kundeservice med angivelse af serienummer og ordrenummer på: support2.magix.com (MAGIX-login nødvendigt).

Registrering af software

På: MAGIX Service Center kan du nemt og bekvemt registrere dine MAGIX-programmer. Det er nødvendigt at registrere og aktivere et program før du kan starte det. Programregistrering giver dig også adgang til andre fordele end aktivering af programmer, som gratis og regelmæssige programforbedringer, support i forskellige sammenhænge, eksklusive tilbud eller styring af arbejdspladslicenser

Du har brug for følgende til produktregistrering:

• Et MAGIX-login
  • Serienummeret for dit produkt

Efter tilmelding med MAGIX-login føres du igennem produktregistreringen trin for trin.

Licenskontrol

De fleste MAGIX-produkter er efterhånden udstyret med et P3-serienummer og skal efter installation og ved første programstart registreres og aktiveres online. Ellers kan programmer med et P3-serienummer ikke startes. Ved hjælp af registrering og aktivering tilknyttes softwaren den enhed, den er installeret på.

Denne enhed kan månedligt ændres via MAGIX Service Center . 2015'er produkter kan desuden nemt deaktiveres via hjælpemenuen eller automatisk via afinstallering af produktet. Vær desuden opmærksom på, at produktet har brug for internetforbindelse mindst en gang månedligt for at kunne validere din licens. Dette validering sker ved konstant internetforbindelse i baggrunden.

Hvis en validering af licensen gentagne gange ikke er mulig, fordi der ikke er forbindelse til licensserveren, får du besked herom i programmet. Herefter kan programmet benyttes og startes nogle dage uden internetforbindelse. Desuden kan programmet naturligvis anvendes offline uden problemer. Den regelmæssige validering af licensen minimerer din risiko ved køb gennem garantien for 30 dages returret og giver dig desuden mulighed for bekvemt at skifte til årslicens som f.eks. MAGIX Video 360.

Installation uden databærer

Programinstallation af en download-version:

Links til download finder du i din e-mail. Klik på linket og download programmet.

Installér programmet ved at dobbeltklikke på installationsfilen.

ENoget af indholdet i det downloadede program kan kun nås direkte via Download i programmet. For at kompletter din b´version mest muligt anbefales det at du downloader yderligere indhold. Indholdet findes listet op direkte i programmet under Hjælp med forskellige betegnelser (afhængigt af det købte program) som f.eks. Gratis downloads / Gratis download af indhold / lyde & synthesizere. Efterfølgende har dit program samme omfang som CD/DVD-versionen.

Programinstallation af boksversion uden CD-/DVD-drev:

Også som ejer af en boks-version kan du i nogle ganske få trin, via MAGIX Servicecenter registrere og downloade den valgte software. Sådan fungerer det:

1. Tilmelding

1. Tilmelding

• Indtast dine MAGIX adgangsinformationer i Servicecentret og klik på "Videre".
  • Efter at du har logget dig på, klikker du på "Registrér produkt".
  • Gennemse dine kontaktinformationer og klik på "Fortsæt registrering".
2. Produktregistrering

2. Produktregistrering

• Indtast nu dit serienummer og det tilhørende købssted og bekræft din indtastning ved at klikke på "Kontrollér registrering".
    • Efterfølgende opdateres vinduet og det produkt, der skal registreres genkendes.
    • Klik på "Afslut registrering".
    • Men knappen "Liste over mine produkter" kommer du til en oversigt over de MAGIX-produkter, du har registreret.
    3. Download

3. Download

• Klik i bjælken "Downloads" i dit registrerede program på "Installationsprogram".
    • Der åbnes et nyt vindue. Efter et sikkerhedsspørgsmål starter download automatisk.

Opdateringer & Ofte stillede spørgsmål

For at kunne gøre brug af de nyeste opdateringer, "Ofte stillede spørgsmål" og andre serviceydelser skal du bruge det MAGIX-login, du oprettede ved køb af produktet på magix.com eller ved produktregistrering i servicecentret.

Med dit MAGIX-login (e-mail-adresse og password) kan du tilmelde dig her support2.magix.com Derefter kan du se "Ofte stillede spørgsmål" om dit registrerede produkt, samt downloade håndbøger og opdateringer.

Yderligere aktiveringer

I nogle programmer er det nødvendigt at aktivere yderligere komponenter som f.eks. kodeks for at kunne benytte bestemte formater i programmet. Ved visse specielle programfunktioner (f.eks. encoder) skal der betales et engangsgebyr for aktivering før du kan bruge funktionen. Når du registrerer dit produkt sker denne aktivering automatisk - du har kun brug for en internetforbindelse. Du kan gentage en aktivering to gang.

Aktiveringen kan foregå online på din egen computer, på en anden computer eller offline via telefon. Følgende videoer forklarer trin for trin hvordan du kan aktivere de respektive komponenter.

Online aktivering direkte fra programmet

Aktivering online på anden computer

Aktivering via telefon

Afinstallering af software

Hvis du vil afinstallere din software for f.eks. at installere den aktuelle version på din computer, skal du blot følge denne vejledning:

• 1. Vælg underpunktet "Systemstyring" i startmenuen.
    • 2. Klik derefter på underpunktet "Program" og vælg "Afinstallering af program".
    • 3. Vælg nu det program, du vil fjerne og klik på Fjern.

Henvisning: I Windows 8 finder du systemstyringen med søgefunktionen under Apps.

Der installeres enten automatisk eller valgfrit nogle tillægsprogrammer til dit MAGIX-program. Disse skal, ved afinstallering, vælges og fjernes separat. Vær opmærksom på, at disse tillægsprogrammer eventuelt også anvendes af andre MAGIX-programmer. Hvis du har installeret mere end et MAGIX-program på din computer, kan fjernelsen af et tillægsprogram medføre begrænsninger i andre MAGIX-programmers funktionalitet. Derfor afinstalleres visse komponenter af programmet ikke automatisk. Du finder en detaljeret oversigt her.

Lav en anmodning om support

Vi hjælper dig gerne med at finde dig til rette i dine MAGIX-produkter. Du kan kontakte MAGIX's tekniske support online.

Teknisk support online:

Til dit personlige serviceområde

For at kunne kontakte vores tekniske support online, skal du bruge et aktivt MAGIX-login (e-mail-adresse og password). Hvis du endnu ikke har noget MAGIX-login, kan du tilmelde dig gratis, hurtigt og ukompliceret her.