nach oben
Ostoneuvonta

magix.com on moninkertaisesti sertifioitu ja tarkastettu Onlineshop, jolla on asiakkaittensa täysi luottamus puolellaan. Jotta olisimme tämän luottamuksen arvoisia myös tulevaisuudessa, tästä löytyy kaikki tiedot, jotka tarvitset ennen ostoa – mm. yhteystiedot myynnin asiakasneuvontaan.

Tuotehaku

Etsitkö ohjelmistoa tiettyyn käyttötarkoitukseen? Tuotehaku ja sen hyödylliset suodatintoiminnot antavat yleiskuvan kaikista MAGIXin tuotteista.

Suoraoston edut

Varmista etusi suoraan

Osta ohjelmisto suoraan valmistajalta ja hyödyt lukemattomista eduista:

• Välitön saatavuus:
    Lataa ohjelmisto suoraan ja aloita käyttö heti.
  • 30 päivän rahat takaisin -takuu:
    Jos tuote ei miellytä, voit palauttaa sen (ladattuja tiedostoja lukuun ottamatta)
  • Maksuton sähköpostituki:
    Asiantuntijamme vastaavat nopeasti kysymyksiisi sähköpostitse
  • Elinikäinen lataus:
    Lataa ohjelmisto koska tahansa uudelleen
  • Varmista aintulaatuiset tarjoukset:
    Erityisiä tarjouksia päivityksistä ja muista MAGIX-tuotteista ainoastaan suora-asiakkaille

Laatikkoversio vai lataus

Laatikkoversio vai lataus

Monissa tuotteissa voit valita ohjelman laatikkoversion ja ladattavan version välillä.

Laatikkoversion saat muutamien päivien kuluessa postitse. Siitä aiheutuu lähetyskustannuksia.

Latausversiossa voit ladata ohjelmiston suoraan ostamisen jälkeen. Lähetyskustannuksia ei synny. Voit tilata myös suoraan varmuuskopio-CD/DVD-levyn. Tietoja ladattavan version aktivoinnista löydät alueelta Tekninen tuki.

Maksutavat

Visa Mastercard

Luottokortit

• Visa
  • Mastercard

Tilaustapahtumassa tarvitsemme luottokortilla tapahtuvassa maksussa korttisi numeron, luottokorttiyhtiön, kortin voimassaoloajan ja tarkastuskoodin.

Luottokorttitiliäsi velotetaan tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen.

PayPal

PayPal

Jos valitset kassalla maksutavaksi PayPal, sinut johdetaan automaattisesti PayPal-sivullesi "Jatka"-painikkeen painalluksen jälkeen. Siellä voit maksaa helposti sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi käyttämällä.

PayPal-tiliäsi veloitetaan suoraan vastaavalla ostosummalla.

Sicherheit beim Bezahlvorgang (SSL-Verschlüsselung)

Turvallisuus maksutapahtumassa (SSL-koodaus)

Henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi verkkomaksuissa käytämme SSL-koodausta:

SSL-koodauksella (Secure Socket Layer) välitetään kaikki verkkosivullemme syötettävät henkilökohtaiset tiedot meille koodattuna ja niitä käsitellään luonnollisesti luottamuksellisesti.

Yhteys on parhaalla tavalla yksityinen, koska sisältösi siirtyy verkossa ainoastaan koodattuna. Kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi siirron aikana. Palvelimen identiteetti vahvistetaan sertifikaatilla. Tehokkaat algoritmit tarkastavat, saavuttavatkok tiedot vastaavan vastaanottajansa täydellisinä ja muuttumattomina.

URL:n vihreä palkki takaa turvallisen yhteyden ja kaikkien tietojen täydellisen koodauksen.

Lähetys

Toimitusajat

Toimitusajat

MAGIX Shopissa tehdyt tilaukset toimitetaan suurimmalta osin Deutsche Postin ja DHL:n avulla. Tilauksen todennäköinen toimitusaika on:

• Tilauksesi todennäköinen toimitusaika on 2 - 4 arkipäivää Suomeen
Versandkosten

Lähetyskulut

Lähetystuotteiden (muut kuin ladattavat versiot) tilauksista veloitamme tilausta kohti lähetyskuluja. Tällöin on samantekevää, kuinka monta tuotetta tilaat. Lähetyskulut veloitetaan tilausta kohti kerran. Lähetyskulujen suuruus riippuu siitä maasta, johon tilaus toimitetaan:

• Suomi: 4,99 €

Lähetyskulut muihin maihin: Vieraassa valuutassa näytetyt lähetyskulut muunnetaan päiväkohtaisesti euroiksi (EUR) ja näytetään tilausprosessissa.

Tullimaksut

Tullimaksut

Toimituksissa muihin kuin EU-maihin saatetaan periä ylimääräisiä tullimaksuja, veroja ja maksuja.

Lisätietoja löytyy esimerkiksi osoitteesta http://ec.europa.eu/taxation_customs/index_en.htm ja tuontiliikevaihtoverosta osoitteesta http://eur-lex.europa.eu/summary/chapter/taxation.html.

Palautus

Kaikki tiedot palautusehdoistamme löytyvät yleisistä käyttöehdoista. Jos sinulla on lisää kysyttävää tästä aiheesta, käänny asiakaspalvelumme puoleen.

MAGIX-lisenssiehdot

DMAGIX-lisenssiehdot (EULA) ohjelmistojemme käyttöä varten löytyvät osoitteesta EULA. Sieltä löytyvät kaikki tiedot siitä, kuinka ja mihin tarkoituksiin ohjelmiamme sekä niiden mukana toimitettuja sisältöjä saa käyttää.

Päivitykset

Jos omistat jo MAGIX-ohjelmiston, voit hyötyä ainutlaatuisista päivitystarjouksista ja siten myös uusimmista toiminnoista. Lisätietoja saat kääntymällä asiakaspalvelumme puoleen.

Yhteystiedot ostoneuvontaa varten

Henkilökohtaiselle palvelualueelle

Ostoneuvonta puhelimitse
Maanantaista perjantaihin 9:00-16:00 CET
Puhelin: 09 31581630 (saksaksi / englanniksi)