ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Neuvonta & myynti

MAGIX-myynnin työntekijät työstävät kysymyksesi koskien seuraavia teemoja:

• Tilaus
  • Tuotteita koskeva konsultointi (ennen ostoa)
  • Asennus, Aktivointi
  • Päivityspyynnöt
  • Palautukset

Puhelin 09 31581630 (Saksan- tai englanninkielinen tuki)
Maanantai - perjantai, 09:00 - 12:30 & 13:15 - 17:30 GMT

Muut tukipalvelut

Lisäkomponenttien aktivointi

Haluatko aktivoida lisätoimintoja tai koodekkeja, mutta et tiedä miten se tehdään?

Siinä tapauksessa meillä on ratkaisu sinulle: seuraavat videot neuvovat sinulle kaikenkattavasti miten aktivoit lisätoiminnot tai koodekit ja pääset nauttimaan MAGIX-ohjelmistojen eduista vielä laajemmin.

Pääohjelman aktivointi

Haluatko rekisteröidä MAGIX-ohjelmistosi asennuksen jälkeen, mutta et tiedä miten se tehdään?

Siinä tapauksessa meillä on ratkaisu sinulle: seuraavat videot neuvovat sinulle kaiken kattavasti miten rekisteröit ohjelmasi ongelmitta.

Ole hyvä ja ota huomioon, että tarvitset internet-yhteyden kaikkien MAGIX ohjelmien aktivointiin versiosta 2014 alkaen.

Online-tilassa

CD/DVD:llä tulevan version rekisteröinti

Offline-tilassa

Ladatun version rekisteröinti

Service Centerin kautta