Ostoneuvonta

magix.com on moninkertaisesti sertifioitu ja tarkastettu Onlineshop, jolla on asiakkaittensa täysi luottamus puolellaan. Jotta olisimme tämän luottamuksen arvoisia myös tulevaisuudessa, tästä löytyy kaikki tiedot, jotka tarvitset ennen ostoa – mm. yhteystiedot myynnin asiakasneuvontaan.

Tuotehaku

Etsitkö ohjelmistoa tiettyyn käyttötarkoitukseen? Tuotehaku ja sen hyödylliset suodatintoiminnot antavat yleiskuvan kaikista MAGIXin tuotteista.

Suoraoston edut

Varmista etusi suoraan

Osta ohjelmisto suoraan valmistajalta ja hyödyt lukemattomista eduista:

• Välitön saatavuus:
    Lataa ohjelmisto suoraan ja aloita käyttö heti.
  • Maksuton sähköpostituki:
    Asiantuntijamme vastaavat nopeasti kysymyksiisi sähköpostitse
  • Elinikäinen lataus:
    Lataa ohjelmisto koska tahansa uudelleen
  • Varmista aintulaatuiset tarjoukset:
    Erityisiä tarjouksia päivityksistä ja muista MAGIX-tuotteista ainoastaan suora-asiakkaille

Yhteensopivuus Windows 11:n kanssa

Suunnitteletko siirtymistä Windows 11 -käyttöjärjestelmään ja haluat varmistaa, että MAGIX-tuotteesi toimivat edelleen? Kaikki tarvittavat tiedot yhteensopivuudesta löytyvät täältä.

64-bittinen/32-bittinen

64-Bit / 32-Bit

Mitä tarkoittaa 64-bittinen ja voiko tietokoneessani käyttää tätä versiota?

Yleisesti pätee seuraava: Jos käyttöjärjestelmässä ja prosessorissa on 64-bittinen arkkitehtuuri, tietokone voi käyttää enemmän muistia ohjelmiston hallintaan kuin 32-bittinen järjestelmä. Tämä on eduksi varsinkin videon muokkauksessa, koska tietokoneen laitteiston on käsiteltävä tällöin erittäin suuria tietomääriä ja monimutkaisia laskutoimenpiteitä. Tästä johtuen suurin osan MAGIXin ohjelmistoista on tehokkaita ja nopeita 64-bittisiä ohjelmistoja.

64-bittisen ohjelmiston käyttö edellyttää, että myös tietokoneen käyttöjärjestelmä on 64-bittinen. Voit tarkistaa tietokoneesi järjestelmätiedoista, kumpi versio on asennettu tietokoneeseesi.

Voinko asentaa 64-bittisen ohjelmiston 32-bittiseen järjestelmääni?

Valitettavasti et. Kaikissa 32-bittisissä järjestelmissä voi käyttää ainoastaan 32-bittisiä ohjelmistoja. Ne eivät ole ns. ylöspäin yhteensopivia. Kaikki MAGIXin 64-bittiset sovellukset edellyttävät siten myös 64-bittistä käyttöjärjestelmää.

Voinko asentaa 32-bittisen ohjelmiston 64-bittiseen järjestelmääni?

Kyllä, yleensä se on mahdollista.

Mitä tarkoittaa, jos "Teknisissä tiedoissa" ei ole ilmoitettu mitään bittimäärää (64- tai 32-bittinen)?

"Teknisissä tiedoissa" ilmoitetaan aina, jos MAGIX-ohjelmisto on 64-bittinen. Mikäli "Teknisissä tiedoissa" ei ole ilmoitettu versiota, on kyse 32-bittisestä versiosta.

Eroavatko video-, valokuva ja audio-ohjelmistojen 64-bittiset versiot toisistaan?

Ei, versio ei ole riippuvainen sovellustyypistä. Kaikkien 64-bittisten ohjelmien vaatimukset ovat samat.

Onko myös ohjelmistolaajennuksissa huomioitava 64-bittisyys?

Kyllä, laajennusten kohdalla pätevät samat säännöt. 64-bittiset laajennukset voi niin ikään asentaa ainoastaan 64-bittisiin järjestelmiin. Lisäksi on huomioitava, että päätuote, johon laajennus asennetaan, on myös 64-bittinen versio.

Laatikkoversio vai lataus

Laatikkoversio vai lataus

Monissa tuotteissa voit valita ohjelman laatikkoversion ja ladattavan version välillä.

Laatikkoversion saat muutamien päivien kuluessa postitse. Siitä aiheutuu lähetyskustannuksia.

Latausversiossa voit ladata ohjelmiston suoraan ostamisen jälkeen. Lähetyskustannuksia ei synny. Voit tilata myös suoraan varmuuskopio-CD/DVD-levyn. Tietoja ladattavan version aktivoinnista löydät alueelta Tekninen tuki.

Maksutavat

Visa
Mastercard

Luottokortit

• Visa
  • Mastercard

Tilaustapahtumassa tarvitsemme luottokortilla tapahtuvassa maksussa korttisi numeron, luottokorttiyhtiön, kortin voimassaoloajan ja tarkastuskoodin.

Luottokorttitiliäsi velotetaan tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen.

PayPal

PayPal

Jos valitset kassalla maksutavaksi PayPal, sinut johdetaan automaattisesti PayPal-sivullesi "Jatka"-painikkeen painalluksen jälkeen. Siellä voit maksaa helposti sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi käyttämällä.

PayPal-tiliäsi veloitetaan suoraan vastaavalla ostosummalla.

Sicherheit beim Bezahlvorgang (SSL-Verschlüsselung)

Turvallisuus maksutapahtumassa (SSL-koodaus)

Henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi verkkomaksuissa käytämme SSL-koodausta:

SSL-koodauksella (Secure Socket Layer) välitetään kaikki verkkosivullemme syötettävät henkilökohtaiset tiedot meille koodattuna ja niitä käsitellään luonnollisesti luottamuksellisesti.

Yhteys on parhaalla tavalla yksityinen, koska sisältösi siirtyy verkossa ainoastaan koodattuna. Kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi siirron aikana. Palvelimen identiteetti vahvistetaan sertifikaatilla. Tehokkaat algoritmit tarkastavat, saavuttavatkok tiedot vastaavan vastaanottajansa täydellisinä ja muuttumattomina.

URL:n vihreä palkki takaa turvallisen yhteyden ja kaikkien tietojen täydellisen koodauksen.

Lähetys

Toimitusajat

Toimitusajat

MAGIX Shopissa tehdyt tilaukset toimitetaan suurimmalta osin Deutsche Postin ja DHL:n avulla. Tilauksen todennäköinen toimitusaika on:

• Tilauksesi todennäköinen toimitusaika on 2 - 4 arkipäivää Suomeen
Versandkosten

Lähetyskulut

Lähetystuotteiden (muut kuin ladattavat versiot) tilauksista veloitamme tilausta kohti lähetyskuluja. Tällöin on samantekevää, kuinka monta tuotetta tilaat. Lähetyskulut veloitetaan tilausta kohti kerran. Lähetyskulujen suuruus riippuu siitä maasta, johon tilaus toimitetaan:

• Suomi: 4,99 €

Lähetyskulut muihin maihin: Vieraassa valuutassa näytetyt lähetyskulut muunnetaan päiväkohtaisesti euroiksi (EUR) ja näytetään tilausprosessissa.

Tullimaksut

Tullimaksut

Toimituksissa muihin kuin EU-maihin saatetaan periä ylimääräisiä tullimaksuja, veroja ja maksuja.

Lisätietoja löytyy esimerkiksi osoitteesta http://ec.europa.eu/taxation_customs/index_en.htm ja tuontiliikevaihtoverosta osoitteesta http://eur-lex.europa.eu/summary/chapter/taxation.html.

Palautus

Kaikki tiedot palautusehdoistamme löytyvät yleisistä käyttöehdoista. Jos sinulla on lisää kysyttävää tästä aiheesta, käänny asiakaspalvelumme puoleen.

MAGIX-lisenssiehdot

DMAGIX-lisenssiehdot (EULA) ohjelmistojemme käyttöä varten löytyvät osoitteesta EULA. Sieltä löytyvät kaikki tiedot siitä, kuinka ja mihin tarkoituksiin ohjelmiamme sekä niiden mukana toimitettuja sisältöjä saa käyttää.

Päivitykset

Jos omistat jo MAGIX-ohjelmiston, voit hyötyä ainutlaatuisista päivitystarjouksista ja siten myös uusimmista toiminnoista. Lisätietoja saat kääntymällä asiakaspalvelumme puoleen.

Yhteystiedot ostoneuvontaa varten