MAGIX byder Windows 11 velkommen!

Du forbinder din glæde ved Windows 11 med et spørgsmål, om din MAGIX software er kompatibel med det nye operativsystem? Så har vi gode nyheder til dig!

Alle aktuelle MAGIX programmer fra 2021, hvis plug-ins samt de direkte forgængerversioner fungerer pålideligt med Microsofts nye operativsystem.

For nogle produkter er det nødvendigt med en opdatering, som stilles gratis til din rådighed. Du behøver blot at bruge funktionen "Aktualiser software", der er indbygget i programmet, eller at downloade aktualiseringen via Supportområde fra MAGIX.

Alle kompatible operativsystemer findes på den pågældende produktside under menupunktet "Tekniske data".

Som alternativ bruges filterfunktionen til operativsystem i vores praktiske produktfinder.

Start produktfinder

Ældre MAGIX-produkter

Til ældre versioner kan vi desværre ikke garantere nogen fuldstændig kompatibilitet med Microsoft Windows 11. Af den grund anbefaler vi en opgradering til den aktuelle softwareversion.

Særligt billige opgraderingstilbud får du som MAGIX kunde med regelmæssige mellemrum via vores nyhedsbrev.

Abonner nyhedsbrev

Følgende aktuelle produkter kan uindskrænket
bruges under Windows 11

Video

• Movie Edit Pro
  • Movie Studio
  • Rescue Your Videotapes!
  • VEGAS Pro
  • Video Pro X

Foto & Design

• Xara Photo & Graphic Designer
  • Photostory deluxe
  • Xara Web Designer
  • Xara Designer Pro

Musik

• ACID Music Studio
  • ACID Pro
  • Audio Plugin Union (colorFX Suite, coreFX Suite, wizardFX Suite)
  • MP3 deluxe
  • Music Maker
  • Samplitude Pro X
  • Samplitude Music Studio
  • Sequoia
  • SOUND FORGE Audio Cleaning Lab
  • SOUND FORGE Audio Studio
  • SOUND FORGE Pro

System-software

• PC Check & Tuning