Windows 10Windows 10

MAGIX byder Windows 10 velkommen!

Du forbinder din glæde ved Windows 10 med et spørgsmål, om din MAGIX software er kompatibel med det nye operativsystem? Så har vi gode nyheder til dig!

Alle aktuelle MAGIX programmer fra 2015, hvis plug-ins samt de direkte forgængerversioner fungerer pålideligt med Microsofts nye operativsystem.

For nogle produkter er det nødvendigt med en opdatering, som stilles gratis til din rådighed. Du behøver blot at bruge funktionen "Aktualiser software", der er indbygget i programmet, eller at downloade aktualiseringen via Supportområde fra MAGIX.

Alle kompatible operativsystemer findes på den pågældende produktside under menupunktet "Tekniske data".

Som alternativ bruges filterfunktionen til operativsystem i vores praktiske produktfinder.

Start produktfinder

Ældre MAGIX-produkter

Til ældre versioner kan vi desværre ikke garantere nogen fuldstændig kompatibilitet med Microsoft Windows 10. Af den grund anbefaler vi en opgradering til den aktuelle softwareversion.

Særligt billige opgraderingstilbud får du som MAGIX kunde med regelmæssige mellemrum via vores nyhedsbrev.

Abonner nyhedsbrev