En de opname loopt - met geluid opnemen van MAGIX

MAGIX Audio Cleaning Lab is geluid opnemen voor een ieder die taal of muziek bewerken, opnemen en monteren wil.

Ongeacht of het om audiocommentaar, oude en nieuwe geluidsdragers of eerste zangopnamen gaat, dankzij de eenvoudige recording functies staan de eerste opnamen razendsnel op uw computer. Na de opname kunt u deze direct in de audiosoftware met behulp van diverse gereedschappen corrigeren, liedjes monteren, effecten toepassen of muziek op klank optimaliseren. Auto Mastering maakt bijvoorbeeld een eenvoudige geluidsoptimalisatie van muziek mogelijk door het kiezen van genres - wat juist bij gedigitaliseerde geluidsdragers zeer praktisch kan zijn. De comfortabele bediening en de authentieke klank zorgen ervoor dat ook beginners zeer snel hun weg vinden en direct kunnen beginnen met het opnemen van enige audiosignalen.

Met geluid opnemen kunt u muziek opnemen, monteren, inkorten en zelfs optimaliseren. Het programma combineert de functies van een geluidsrecorder, met een audiograbber, een editor en een converter. Voor het opnemen klikt u in de software simpelweg op het tabblad 'Importeren', selecteert u de bijbehorende importbron en drukt u op de opnametoets. Als u zang als audio wilt opnemen, dient u in acht te nemen om een zo klein mogelijke ruimte voor de opnamen te gebruiken. Deuren en wanden kunt u bovendien nog met dekens bedekken om de ruimtelijkheid te minimaliseren. De kwaliteit van slechte opnamen kan achteraf ook met geluid opnemen nagenoeg niet meer worden beïnvloed. Daarom moet u met name bij gesproken en zangopnamen verschillende afstanden tot de microfoon uitproberen - zelfs de ideale positie van de microfoon moet voldoende zijn getest voor aanvang van de opname.

Het geluid opnemen voor klankperfectionisten en muziekliefhebbers

Wij adviseren ook het gebruik van een plopbeveiliging, om plop- en sisgeluiden in voldoende mate uit de opnamen te filteren. Wat geluid opnemen zoals Audio Cleaning Lab achteraf echter nog kan worden aangepast, zijn volumes en de klank zelf. Storingsgeluiden zoals knisperen of brommen kunnen dankzij talrijke presets zonder problemen worden verwijderd. Zo hoeft u niet de gehele opname te herhalen maar kunnen problematische passages eenvoudig worden gecorrigeerd. De in de software geïntegreerde effecten geven u de mogelijkheid om de sound van uw opnamen te manipuleren, te optimaliseren of te wijzigen. Audio Cleaning Lab is zowel als verzendversie alsook direct om te downloaden verkrijgbaar.

De recorder voor audiobestanden maakt op Windows-computers kwalitatieve opnamen en de aansluitende bewerking van audiobestanden mogelijk. De combinatie tussen comfortabele bediening, uitstekende geluidskwaliteit met intelligente presets creëren dergelijke mogelijkheden dat ook beginners eersteklas resultaten kunnen behalen met geluid opnemen. Uw opnamen kunt u direct vanuit de audio recorder uploaden op Social Media-platformen, op cd branden of in diverse formaten converteren. Een ieder die het programma eerst wil testen, vindt op de gratis downloadpagina van MAGIX een gratis versie om uit te proberen.

SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 4

Bespaar 80 %
SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 4
i.p.v. 99,99 € 19,99