Photostory deluxe downloaden
en gratis testen

Photostory deluxe 2024

Zet uw mooiste herinneringen om in indrukwekkende slideshows. MAGIX Photostory deluxe downloaden en teksten, muziek en spectaculaire effecten vormgeven. Dankzij sjablonen die u aan kunt passen voor interactieve menu's kunt u voor elke gelegenheid persoonlijke cadeaus maken.

Download starten

Het perfecte programma voor het maken
van slideshows gratis testen

Breng uw vakantiefoto's, familiefoto's of hobby-opnames tot leven door MAGIX Photostory Deluxe te downloaden en gratis te testen.

Photostory deluxe

In een paar stappen een slideshow maken:

Maak interactieve videodisks en beleef uw mooiste herinneringen op de dvd-speler op de pc en op de tv steeds weer opnieuw. Kopieer uw slideshows ook naar USB-sticks, SD-kaarten en het internet.

Profiteer van een comfortabele workflow

Profiteer van een comfortabele workflow – van het maken tot aan de weergave van uw slideshows.
Nu nog sneller dankzij de nieuwe assistent voor de directe import van media van camera's, stations en opslagmedia.

Maak in een mum van tijd aan de hand van meerdere stijlsjablonen verrassende, unieke slideshows en laat uw publiek versteld staan.

Maak in een mum van tijd aan de hand van meerdere stijlsjablonen verrassende, unieke slideshows en laat uw publiek versteld staan. Photostory deluxe gratis testen en slideshows bijna geheel automatisch maken.

MAGIX Fotostory Deluxe

Profiteer van het inlezen tot aan de presentatie van omvangrijke stereo3D-workflow! Stereoscopische foto's en videoclips van iedere standaard 3D-camera kunnen worden geïmporteerd, uitgebreid worden bewerkt, van effecten worden voorzien en veelzijdig worden uitgevoerd. Gewoon MAGIX Photostory deluxe downloaden en beginnen.

Photostory deluxe 2024 Download starten