Camera MX 

De ultieme foto-app nu met live shot-functie

18.12.2015

Meer dan 10 miljoen downloads en gebruikers in meer dan 100 landen - de gratis app Camera MX behoort al meerdere jaren tot de meest favoriete foto-apps voor Android-apparaten. Camera MX wordt vanwege de eenvoudige hantering, snelle reactietijden en exclusieve extra functies door de gebruikers zeer gewaardeerd. Met de nieuwe live shot-functie kunnen levendige en bewegende foto's heel eenvoudig worden opgenomen. Camera MX is de eerste Android-app waarmee echte live foto's gemaakt en gedeeld kunnen worden.

Bijzondere fotomomenten levendiger ervaren

De nieuwe live shot-functie maakt het mogelijk, bewegende fotomotieven – ook wel live foto's genoemd – op te nemen. Naast de eigenlijke foto worden de laatste seconden voor de opname direct mee opgeslagen. Daardoor kan de gebruiker achteraf in de opname teruggaan, losse foto's eruit opslaan of de live foto's als geanimeerde clips bekijken en met vrienden delen. Zo kun je je eigen mooie, grappige en spannende fotomomenten steeds weer opnieuw beleven. De met Camera MX gemaakte live foto's kun je bovendien met alle apparaten en besturingssystemen met anderen delen.

Camera MX – Alle functies in één oogopslag

Met Camera MX kun je in een handomdraai foto's en video's opnemen, optimaliseren en delen. Naast de eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface wordt de app gekarakteriseerd door talrijke bewerkingsgereedschappen. Zo kunnen talrijke live-effecten (HDR, lomo, spiegel, caleidoscoop, auto-optimalisatie, overlays, texturen etc.) al voor de eigenlijke opname van de foto's worden toegepast. Dankzij omvangrijke optimalisatiemogelijkheden (helderheid aanpassen, foto's en video's opnemen, contrast, verzadiging, kleurtemperatuur etc.) kunnen de eigen opnames vervolgens nog unieker worden vormgegeven. Bovendien kunnen foto's worden bijgeknipt, video's worden gemonteerd en de grootte en resolutie worden aangepast.

De praktische shoot-the-past functie biedt de mogelijkheid achteraf in de opname terug te gaan en afzonderlijke foto's op te slaan die voor het eigenlijke nemen van de foto zijn opgenomen. Zo kunnen zelfs gemiste en moeilijk te fotograferen momenten, zoals spelende kinderen, rond rennende huisdieren of bliksemschichten eenvoudig worden vastgelegd.

De overzichtelijke mediamanager van Camera MX zorgt tenslotte voor een goed overzicht van alle opnames en een snelle navigatie tussen de verschillende mappen. Door de meervoudige selectie kunnen met enkele tikken meerdere foto's tegelijkertijd worden gewist, verschoven of gekopieerd. Een handmatige sortering is natuurlijk ook op elk gewenst moment mogelijk.

De update 3.4 Camera MX is per direct gratis in de Google Play Store verkrijgbaar.

  • NIEUW! Live shot-functie – echte live foto's voor Android
  • Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface
  • Betere fotokwaliteit door intelligente beeldbewerking
  • Live effecten nog voor de opname gebruiken
  • Uitgebreide foto- & videobewerking
  • Gemiste momenten met de shoot-the-past functie vastleggen
  • Precies de passende instellingen dankzij verschillende scènemodi
  • Overzichtelijke Media Manager
  • Compatibel met tablets
  • Foto's afdrukken