De beste manier om foto's te delen: MAGIX brengt gratis mobiele app Looparoid uit

Met Looparaid kunt u voor het eerst eenvoudig meerdere foto's combineren in unieke fotoverhalen in de Polaroid-stijl en deze delen met vrienden en familie.

04.12.2017

MAGIX voegt met Looparoid, een gratis app voor het maken van app-foto's met Android aan de Google Play Store toe. In slechts een paar seconden kunt u daarmee onderhoudende geanimeerde GIF's maken.

De laatste vakantie, de voortgang van het verbouwingsproject of het diner met vrienden - een Looparoid kan maximaal 8 opnames bevatten. De bediening is heel eenvoudig: de gebruiker selecteert zijn favoriete foto's, kiest een geschikt frame in het trendy Polaroid-ontwerp en voegt een titel toe. Klaar.In een oogwenk kan de Looparoid via messenger worden verzonden.

 

"Elke dag worden miljoenen foto's wereldwijd geproduceerd. Achter elk van deze foto's gaat een verhaal schuil. Met Looparoid willen we mensen inspireren dit te vertellen," zegt Max Herberger, Product Owner Looparoid. "Dankzij de gevarieerde selectie van frames en effecten, kan elke gebruiker de Looparpoid-look creëren die bij zijn persoonlijke fotoverhaal past. We hebben ook veel nadruk op eenvoudige, intuïtieve bediening gelegd. Zo is het maken van Looparoids is net zo leuk als het bekijken."

 

Looparoid is het resultaat van jarenlange ervaring in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke desktop- en mobiele apps voor foto- en videobewerking. Voor de onmiddellijke toekomst van Looparoid zijn de volgende innovatieve functies al gepland.

Looparoid is nu beschikbaar als gratis app in de Google Play Store en is compatibel met Android 5.0 en hoger.