MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium

NIEUW! MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium MAGIX vernieuwt de Audio Cleaning-serie en presenteert een nieuwe versie

19.03.2014

MAGIX breidt zijn Audio Cleaning-familie uit en introduceert de nieuwe MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium. De geavanceerde versie van het succesvolle programma MAGIX Audio Cleaning Lab biedt de geambitioneerde gebruiker nog omvangrijkere mogelijkheden voor het digitaliseren, opnemen, bewerken en optimaliseren van muziek, spraak en video's.

MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium presenteert een veelvoud van functies en uitbreidingen, die van het programma een echt 'Zwitsers zakmes' voor audiobewerking maken. De extra visualisaties maken de identificatie en het bewerken van probleemgebieden in de frequenties of het volume eenvoudiger. Behalve de spectroscoop, de piekmeter en het spectogram bevat het programma ook een bitmeter, een correlatiegraadmeter en een richtingmeter.

Ten eerste is de gebruikersinterface van de MAGIX Audio Cleaning-serie volledig vernieuwd. De producten worden nu gekenmerkt door geoptimaliseerd ontwerp, dat bij iedere beeldschermaanpassing en -grootte ideale werkwijze garandeert. Zo is op ieder moment de toegang tot alle knoppen mogelijk.

Extra functies uit de professionele programma's Samplitude® en Sequoia®

Naast de vernieuwde gebruikersinterface zijn in de Premium-versie vele technologieën uit de professionele audioprogramma's Samplitude® en Sequoia® beschikbaar, die voor maximale kwaliteit en mogelijkheden zorgen. Zo wordt onder meer de projectbewerking in studiokwaliteit met een resolutie oplopend tot 96 kHz/24-bit uitgevoerd.

Daarnaast maken de vijf professionele essentialFX Effekt-plug-ins uit Samplitude® het mogelijk stoorgeluiden te verwijderen, zangopnames te optimaliseren, Chorus/Flanger-effecten toe te voegen of de opname meer druk te geven.

Alleen met de Premium-versie is het mogelijk video's te importeren en te exporteren en de klank te optimaliseren. In het programma geïntegreerde filmfragmenten worden op een spoor en in de videomonitor afgespeeld die ook losgekoppeld of geschaald kan worden. Zo kunt u eenvoudig op twee monitoren tegelijkertijd werken en op detailniveau controleren of audio-effecten, geoptimaliseerd videogeluid en naderhand toegevoegd gesproken commentaar, de filmsequens zoals gewenst aanvullen.

De Premium-voordelen:

 • Beste audiokwaliteit (maximaal 96 kHz/24-bit resolutie)
 • Toegang tot alle parameters tijdens het schalen
 • Gedetailleerde standaardinstellingen
 • Negen visualisaties voor gedetailleerde grafische analyse van het audiomateriaal
 • Vijf essentialFX effectplug-ins
 • Videogeluid optimaliseren
 • Video-previewmonitor die u kunt schalen en verplaatsen
 • Meer dan 360 verschillende presets voor de klankoptimalisatie
 • VST-interface voor extra audio-plug-ins
 • Spectraalbewerking
 • Batch-bewerking: geautomatiseerd bewerken van bestandslijsten voor de formaatwijziging of toepassing van effecten
 • Premium-gebruikersinterface met twee audiosporen

MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium is per direct voor € 99,99 online en in de winkelverkrijgbaar.