MAGIX brengt 5x snellere versie van Video deluxe uit.

Met de nieuwe versie van Video deluxe brengt MAGIX voor het eerste een programma op de markt, dat tot 100% gebaseerd is op feedback van klanten. De kernvernieuwingen: tot 5x snellere videoverwerking, een soepele weergave zelfs van 4K-video's met hoge resolutie en een omvangrijk effectengedeelte.

04.09.2017

De gloednieuwe versie van Video deluxe is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen MAGIX-ontwikkelaars en Video deluxe-klanten tot nu toe. De meest veeleisende klantenverzoeken, zoals meer snelheid voor een soepele preview, zelfs met 4K video's met hoge resolutie, werden gerealiseerd. Het effectgedeelte is nu optimaal op de workflow van de gebruiker afgestemd. Effecten kunnen met de nieuwe Store persoonlijk worden samengesteld. De samenwerking met klanten moet nog verder worden uitgebouwd en dat zal zichtbaar worden in de komende updates die dankzij de updateservice van MAGIX voor de kopers van de nieuwe versie inclusief zijn.

NIEUWE FUNCTIES

Videomontage: tot 5x sneller & zonder haperen

Voor het eerste activeert Video deluxe de Intel GPU-hardwareversnelling. Het resultaat: de verwerking van video-opnames wordt tot 5x sneller uitgevoerd van de vorige versie. Zelfs materiaal met hoge resolutie tot 4K loopt nu vlot over de previewmonitor! De vervulling van deze top-klantenwens wordt door de nauwe coöperatie van MAGIX en Intel mogelijk gemaakt.

Effecten: tot 1500 & uitbreidbaar

Intro's/outro's, overgangen, filmsjablonen en nu ook filmmuziek staan voor de gebruiker beschikbaar in een tot nog toe nog niet bereikte kwantiteit en kwaliteit ter beschikking. In de nieuwe Video deluxe Store kunnen klanten hun effectencollectie voor het eerst met de effecten die ze extra nodig hebben aanvullen. Het effectgedeelte zelf is verbeterd met nieuwe tegelweergave en betere overzichtelijkheid. Alle effecten zijn daarmee voor klanten met een klik bereikbaar en het monteren van video's lukt aanzienlijk eenvoudiger en sneller. Een waardebon voor vijf effecten ter waarde van € 49,95 bevindt zich bij de Plus- en Premium-versie.

4 gloednieuwe top-plug-ins

Klanten kunnen uitkijken naar 4 plug-ins: NewBlue Elements Overlay, NewBlue ColorFast 2, iZotope RX Elements & HitFilm Movie Essentials. De uiterst actuele effectplug-ins zijn in de Premium-versie inbegrepen en voor de beide andere versies voor een bijzondere prijs verkrijgbaar. Daarbij zijn er beeld-in-beeldeffecten, splitscreens, hoogwaardige klankoptimalisatie en originele filmeffecten.

360° allround-totaalpakket

Video deluxe biedt nu een uniek totaalpakket voor de optimalisatie van 360°-opnames. De nieuwste functies zoals 360°-stitching en 360°-perspectiefbeweging maken de reeds uitgebreide 360°-functies met 360°-effecten en 360° tot 2D montage-animatie compleet.

Preview: de volgende updates

Met de nieuw Video deluxe versie ontvangt de klant ook de komende functie-updates er gratis bij. Reeds in november geldt: vrijheid voor de tijdlijn! Sporen kunnen te allen tijde worden aangepast, ook achteraf, waardoor de videomontage aanzienlijk eenvoudiger en flexibeler wordt. Te verwachten zijn vernieuwde spannende detailverbeteringen door de samenwerking met klanten en een merkbaar eenvoudiger bruikbaarheid van de topfunctie chroma-keying.

 

De nieuwe versie van Video deluxe is per direct online en wereldwijd in de winkel verkrijgbaar.