MAGIX Fotostory 2015 Deluxe

Volledige vrijheid bij de vormgeving van bewegende fotoverhalen

11.09.2014

MAGIX heeft vandaag MAGIX Fotostory 2015 Deluxe uitgebracht. Met de officiële opvolger van Foto's op CD & DVD Deluxe kunnen afzonderlijke foto's en video's in persoonlijke en bewegende slideshows worden omgezet. Zonder verplicht gebruik van sjablonen en met een uitgebreide selectie van creatieve inhoud en effecten beschikken gebruikers over een intuïtieve gebruikersinterface om unieke fotoverhalen te kunnen maken.

De nieuwe MAGIX Fotostory 2015 Deluxe biedt meer dan 300 hoogwaardige effecten, animaties en decoratie-elementen, die vrij met elkaar te combineren zijn. Terwijl afzonderlijke foto's tot panorama's of 3D-foto's worden samengevoegd, zorgt de reisroute-animatie voor een interactieve weergave van reisfoto's. Ook op het gebied van de audiobewerking ligt de focus op vrije vormgeving. Met meer dan 50 nieuwe nummers en 500 effecten stelt het programma intussen meer dan 850 professionele sounds & songs voor de geluidsbewerking beschikbaar. Bovendien kan audiocommentaar worden opgenomen en eigen muziek worden toegevoegd.

Gebruikers die weinig tijd of ideeën hebben, kunnen ook gebruik maken van de Fotostory-Assistent. Met talrijke thematische sjablonen voor verjaardagen, bruiloften, Kerstmis etc. kan voor iedere gelegenheid automatisch de bijpassende slideshow worden gemaakt.

Naast nieuwe effecten, sjablonen en audio-inhoud is ook de bediening verder geoptimaliseerd. U kunt nu op maximaal 8 multimediasporen foto's, video's en muziek plaatsen. Daarbij zorgt de geoptimaliseerde meersporenprestatie voor een efficiënter gebruik van meerkernprocessoren.

In vergelijking tot de online slideshow-aanbieders onderscheidt zich het programma daardoor dat de gebruiker onbeperkt veel slideshows kan maken. Voor de bewerking hoeven foto's en video's niet naar het internet worden geüpload en kunnen privé op de computer worden opgeslagen. Bij de uitvoer kan de gebruiker zelf beslissen of hij zijn Fotostory op dvd, mobiele apparaten of online op Facebook, Youtube, Flickr of showfy wil presenteren.

MAGIX Fotostory 2015 Deluxe is voor € 69,99 vanaf nu online en vanaf 30 september in de handel verkrijgbaar.

Belangrijke functies van de nieuwe versie

  • 8 sporen die u kunt voorzien van foto's, video's & muziek
  • Groot archief met nummers & geluiden voor de geluidsbewerking
  • Fotostory-assistent met thematische sjablonen
  • Automatische beeldoptimalisatie
  • Animatie van reisroutes, 3D-foto's en panoramafoto's maken
  • Geschikt voor alle cameraformaten en -modellen
  • Hoge kwaliteit bij de uitvoer met Ultra HD-resolutie & 3D
  • Fotostory op tv, op mobiele apparaten of online presenteren en delen