MAGIX Fotostory 2016 Deluxe 

De totaaloplossing voor onvergetelijke fotoverhalen

01.10.2015

Met de nieuwe versie van het geliefde slideshow-programma MAGIX Fotostory 2016 Deluxe kunt u afzonderlijke foto's en videoclips in dynamische films in Ultra HD omzetten. Van krachtige animaties en 360°-montages tot beeldstabilisaties en beeldwisseling op de maat van de muziek – de nieuwe versie overtuigt met vele nieuwe functies en handige optimalisaties. Dankzij een brede selectie van hoogwaardige inhoud en effecten beschikken gebruikers over alles wat ze nodig hebben om foto's en video's van digitale camera's, camcorders of smartphones filmisch samen te stellen - nu zelfs met 64-bit-snelheid.

MAGIX Fotostory 2016 Deluxe: de nieuwe functies in een overzicht

Fotostories op de maat van de eigen muziek maken

Om foto's en muziek precies op elkaar af te stemmen , staan in Fotostory 2016 Deluxe twee nieuwe gereedschappen ter beschikking. Zo zorgt de montage op de maat ervoor dat foto's op de maat van de muziek wisselen: gewoon uw favoriete muziek selecteren, vastklikmarkers passend op de maat plaatsen en de foto's worden zo geplaatst dat ze precies op de maat van de muziek wisselen. Nog eenvoudiger is het met de nieuwe dynamische montagesjablonen die uit passende montages, overgangen en achtergrondmuziek bestaan. Zo kun je alle opnames snel en vooral compleet automatisch op de maat van de muziek arrangeren.

Krachtige titelsjablonen

Naast de talrijke filmsjablonen kunnen gebruikers kiezen uit hoogwaardige en vooral compleet geanimeerde titelsjablonen. Intro of aftiteling, hoofdstukmarkering of ondertitels: met de nieuwe moderne titelpresets kunnen teksten precies passend bij de stijl van de slideshow worden toegevoegd.

Virtuele touren in 360°-opnames

Fotostory 2016 Deluxe biedt de mogelijkheid, 360°-opnames te bewerken. Met deze nieuwe functie kunnen panorama's, 360°-foto's en video's met blik rondom eenvoudig worden geïmporteerd, de gewenste beelduitsnedes worden geselecteerd en vervolgens in de slideshow worden gevoegd. Zo kunt u virtuele camerabewegingen in 360°- en panorama-opnames in een paar eenvoudige stappen maken.

Verbeterde animatie van reisroutes

Met de geoptimaliseerde animatie van reisroutes kunt u de eigen route van de reis eenvoudig op een kaart laten zien. De manier van weergave van de route kan vanaf nu compleet individueel worden aangepast: alle voertuigen, van vliegtuig tot fiets, kunnen voor afzonderlijke routes worden gebruikt.

Hoogwaardige beeldstabilisatie

De volledig geïntegreerde plug-in Mercalli V2 van proDAD zorgt voor een perfecte stabilisatie van bewogen video-opnames. Met de hoogwaardige beeldstabilisatie kunt u opnames van DSLR-camera's en mobiele telefoons door de correctie van ongewenste effecten duidelijk opwaarderen. Ook schokkende camerabewegingen en onrustige zooms worden in een mum van tijd glad gemaakt.

Compatibel met nieuwe videoformaten

Fotostory 2016 Deluxe biedt een omvangrijke compatibiliteit met alle gangbare foto- en videoformaten, waaronder RAW en de nieuwste compressiestandaard HEVC*.
4K-, HD- en 3D-formaten worden eveneens ondersteund.

Fotostory 2016 Deluxe is per direct voor € 69,99 online en in de winkel verkrijgbaar.

Een overzicht van de belangrijkste functies

  • Ondersteunt alle cameraformaten, ook HEVC*
  • 8 sporen die u kunt voorzien van foto's, video's & muziek
  • 360°-opnames bewerken & panoramamontage
  • Perfecte beeldstabilisatie met proDAD Mercalli V2
  • Automatische beeldverbetering
  • Indrukwekkende titel- en montagesjablonen
  • Fantastische effecten, deco-elementen, nummers, sounds en nog veel meer
  • Comfortabele animatie van reisroutes
  • Hoge uitvoerkwaliteit met 4K-resolutie & 3D

*Voor HEVC is een eenmalige activering tegen betaling vereist.