MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014

MAGIX laat video's beter klinken Per direct in de online shop: MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014

20.11.2013

Met de nieuwe Video Sound Cleaning Lab 2014 presenteert MAGIX de officiële opvolger van het succesvolle MAGIX Video Sound Cleaning Lab. Het programma biedt veeleisende videofilmers verschillende mogelijkheden om het geluid van hun video's met behulp van de beide nieuwe Cleaning en Mastering Agents eenvoudig te optimaliseren. Storende passages kunt u eenvoudig isoleren en ook zonder kennis vooraf compleet verwijderen.

MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 bevat meer dan 150 presets zodat u snel alle gangbare stoorgeluiden kunt verwijderen die bij video-opnames kunnen ontstaan. Met de praktische voorbeluisterfunctie kunt u precies bepalen welk effect het beste bij welk geluid of probleem past.

Eveneens nieuw zijn de Cleaning en de Mastering
Agents, die met talrijke presets met name starters het werk vereenvoudigen en er voor zorgen dat de gebruiker in een paar stappen een optimaal resultaat behaalt. De handige gereedschappen kunnen de klank naar wens volledig automatisch verbeteren of de gebruiker stap voor stap door de verschillende aanpassingsmogelijkheden leiden. Bijzonder aan te bevelen bij spraakopnames is het nieuwe DeEsser-effect, dat scherpe sis- en s-klanken van het begin af aan onderdrukt en de stem een aangename klank geeft.
De nieuwe videogeluidsoptimalisator zorgt voor de juiste presentatie van muziek- en spraakopnames. De intelligente assistent analyseert de klank van de opnames en vindt met een druk op de knop de beste instellingen. Een bijzonder comfortabele bediening garandeert de nieuwe touch-geoptimaliseerde gebruikersinterface. Zo kunt u bijvoorbeeld de effectselectie of de intensiteit eenvoudig met aanraken en vegen sturen. Daarmee is het programma geschikt voor het gebruik van moderne touch-displays zoals bij Ultrabooks van Intel.

Van de pro-audio zijn daarnaast talrijke visualisaties overgenomen die de optische analyse en selectie van relevante gedeeltes van het audiomateriaal duidelijk eenvoudiger maken. Zo is er nu onder meer een spectroscoop, een peakmeter of een spectrogram in de nieuwe MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014.

MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 is per direct voor 49,99 euro in de MAGIX online shop verkrijgbaar.