Music Maker: MAGIX is blij met de 100.000 nieuwe beatproducenten in slechts twee maanden

01.05.2017

Sinds de publicatie is de gratis versie van Music Maker al meer dan 100.000 keer gedownload. Met de volledig functionele DAW kunnen muziekfans compleet gratis beginnen met de muziekproductie en direct eigen nummers produceren.

Opnemen. Produceren. Delen.

Music Maker is gebaseerd op het bouwdoosprincipe. Dat betekent dat het programma gedurende alle stappen, van de opname van externe instrumenten of zang en op loop gebaseerde muziekproductie tot aan de publicatie, een intuïtieve workflow biedt. Hoe eenvoudig muziek maken kan zijn, wordt met name merkbaar bij het werken met de drag & drop-functie op de moderne gebruikersinterface. Professionele gereedschappen voor muziekcreatie vullen de uitrusting aan en maken het mogelijk muzikale ideeën optimaal te verwezenlijken.

Oneindige creatieve mogelijkheden

De nieuwe versie van Music Maker omvat 425 sounds en loops, 3 instrumenten, 8 effecten en de mogelijkheid de sound- en instrumentenverzameling met een paar klikken uit te breiden. Geïntegreerde sounds, loops en instrumenten bieden een onbeperkte speelruimte en kunnen individueel door de gebruiker worden aangepast– van EDM en trap tot rock en pop.

"Met Music Maker kan iedere muziekfan zelf muzikaal creatief aan de slag, waarbij de eigen nummers vanaf het begin met echt studiogeluid overtuigen. Vanaf nu kan iedereen met het gratis programma Music Maker met muziekproductie beginnen, zich verder ontwikkelen en zo steeds meer ervaring opdoen.", aldus Thorsten Heise, productowner Music Maker bij MAGIX.