Update Fastcut

Eigen muziek met automatische montage

14.07.2016

Vanaf vandaag kan de nieuwe update van Fastcut gedownload worden. Om direct op de wensen van de klanten aan te haken heeft de update niet alleen 8 nieuwe montagesjablonen, maar ook een mogelijkheid om zelf sjablonen te maken en daarin eigen muziek te gebruiken.

Of het nou is voor videocamera's, actioncams, smartphones of tablets, Fastcut is de perfecte oplossing voor alle hobbyfilmers, die in een paar klikken spannende video's van hun opnames willen maken en deze vervolgens willen delen. Dankzij tal van dynamische montagesjablonen met bijpassende achtergrondmuziek zet Fastcut alledaagse opnamen om in video's met volop actie, volautomatisch en op de maat van de muziek. Van de ondersteunde formaten en sjablonen tot aan video-effecten en exportmogelijkheden, Fastcut overtuigt met een eenvoudige, snelle workflow en indrukwekkende resultaten.

Fastcut-update – Wat is er nieuw?

Voor nog meer variatie is de toch al indrukwekkende collectie sjablonen uitgebreid met 8 nieuwe sjablonen met muziek uit de genres electropop, chill-out, orchestra, rock, funk en ambient. Om de zoektocht naar precies de juiste sjabloon gemakkelijker te maken is een nieuw categorieënfilter voor sjablonen geïntegreerd in de interface. Bovendien kunnen vanaf heden nieuwe sjablonen dankzij een helder icoon direct worden herkend en kunnen bepaalde sjablonen als favorieten worden opgeslagen.

Op veelvuldig verzoek van gebruikers is het nu mogelijk met Fastcut zelf een sjabloon te maken en daarbij eigen muziek te gebruiken. Wie de juiste sjabloon nog niet heeft gevonden kan dus in een paar eenvoudige stappen precies die sjabloon maken die hij graag wil hebben. Zo kunnen de eigen video's nog persoonlijker worden gemaakt.

"Fastcut maakt voor gebruikers met weinig kennis vooraf kleine, opwindende actievideo's die ze direct naar internet kunnen uploaden. De clips zijn cool, zijn met scènes van soms maar enkele tientallen milliseconden flitsend gemonteerd en passen perfect bij de licentievrije muziek." Henry Lübberstedt, hoofdredacteur, stern.de

Fastcut is vanaf vandaag voor € 49,99 (i.p.v. € 69,99) online en in de handel verkrijgbaar.

Fastcut in vogelvlucht:

  • Nieuw: eigen sjablonen maken en bewerken
  • Nieuw: eigen muziek gebruiken
  • Nieuw: 8 montagesjablonen
  • Automatische videomontage met dynamische sjablonen inclusief muziek
  • 4K-export, proDAD Mercalli V2 beeldstabilisatie & vervormingscorrectie
  •  Beeld & geluid met een klik optimaliseren
  • Populaire effecten  filters
  • Video's overal presenteren: op tv, mobiel of online