Een website bouwen en online zetten

Wilt u een website bouwen en deze online zetten, dan heeft u eerst webspace nodig waar u de website kunt uploaden.

Een website bestaat meestal uit HTML-bestanden. Afhankelijk van hoe de pagina geprogrammeerd wordt kan het ook om PHP-bestanden gaan. Wat voor bestanden het ook zijn, zo moet u deze via FTP (File Transfer Protocol) naar een server uploaden. Om externen toegang te geven tot uw website heeft u ook een domein nodig. Hierop kunnen uw websitebezoekers via de browser toegang krijgen. En u bent alweer klaar met de zelf gebouwde website online zetten!

Dat klinkt vast en zeker heel gecompliceerd. Maar u kunt het natuurlijk ook veel eenvoudiger maken bij het online zetten van de website Wanneer u de MAGIX Web Designer voor het maken van uw website wilt gebruiken, krijgt u daarbij ook gratis webspace. Hier wordt direct vanuit het programma uw website geüpload. U eigen website staat online.

Bij het vormgeven van uw website neemt de Web Designer veel werk van u over. U heeft geen programmameerkennis nodig en u hoeft niet na te denken over bestandsformaten. U hoeft zelfs niet na te denken over het ontwerp. Start gewoon met een van de vele websitesjablonen of een lege pagina. Wat u maar wilt.

Dit programma werkt volgens het WYSIWYG-principe. Deze afkorting staat voor 'What You See Is What You Get' en betekent: 'Wat je ziet, is wat je krijgt'. U ziet het finale resultaat van uw website en u hoeft alleen maar met de muis het design aan te passen.

Dankzij diverse slimme functies ondersteunt het programma u daarnaast op de volgende punten:

  • Magic Snap voor het op elkaar uitlijnen van alle elementen
  • De geïntegreerde spellingcontrole zorgt voor teksten zonder fouten.
  • Foto's kunt u met de geïntegreerde beeldoptimalisatie perfectioneren.
  • Talrijke designelementen voor het verfraaien van uw website staan u ter beschikking.
  • De directe upload maakt het mogelijk met een klik uw website online te zetten en naar de MAGIX Online Wereld up te loaden.

En vele andere functies helpen u in een mum van tijd uw website in te richten – geheel zonder programmeerkennis. Het World Wide Web is niet meer alleen voor programmeurs en designers. Een website bouwen en online zetten is zo eenvoudig geworden dat werkelijk iedereen dat snel kan.

Voordelen van de Web Designer bij het bouwen van de website en deze online zetten

Start vandaag nog met MAGIX Web Designer en uw eigen website! Een website bouwen en online zetten kan heel eenvoudig zijn. Dan wordt het ontwerpen van de website een waar genoegen.

Web Designer 19 Premium

MAGIX Web Designer 19 Premium Uitverkocht
79,99

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.