Abo-ServiceAbo-Service

Dine fordele:

Altid den aktuelle version

Den aktuelle version - til den bedste pris!

Med et abonnement bruger du altid den nyeste version af din software - det sikrer kompatibilitet med dit styresystem og din aktuelle hardware og holder automatisk dit system opdateret.

Adgang til premium-indhold

Adgang til premium-indhold

Med video- og lydindhold af høj kvalitet og nyttige tips og tricks fra anerkendte eksperter får du mest muligt ud af dine projekter - uden ekstra omkostninger!

Ubegrænset support

Ubegrænset support

Uanset om det er den første installation, daglig brug eller om der nogensinde opstår problemer: Vores supportteam står altid til rådighed med rådgivning og ekspertise under dit abonnement.

De vigtigste spørgsmål i forbindelse med abonnementtjenesten:

Hvordan erfarer jeg, at en ny version er tilgængelig?

Så snart der er en ny version af softwaren, får du en meddelelse herom, når du starter programmet. Desuden informerer vi dig via e-mail om nye funktioner eller ekstraudstyr, så du ikke går glip af nogen opdateringer.

Hvor finder jeg flere informationer om de nyeste opdateringer?

På de enkelte produktwebsider under www.magix.com findes en liste over alle nyheder, aktualiseringer, funktioner og ekstra faciliteter. Det kan altså betale sig at kigge forbi en gang imellem.

Hvordan får jeg fat i den nye version?

Du skal blot starte dit program som sædvanlig: Hvis du endnu ikke har installeret den nyeste version, vises dette, når du starter programmet, og du kan opdatere med et enkelt klik.

Hvad er forskellen i forhold til opdateringstjenesten?

Ud over opdateret software ønsker mange kunder, at vi skal give adgang til kreativt indhold og nye muligheder for samarbejde - idéer, som vi udvikler en ny teknisk og indholdsmæssig ramme for. Der er således opstået et nyt, udvidet tilbud i abonnementsform i forbindelse med opdateringstjenesten.