Abo-ServiceAbo-Service

Den nya abonnemangstjänsten
En gång installerad, alltid uppdaterad

Det är vårt mål att alltid erbjuda dig den bästa lösningen för dina kreativa projekt. Därför är vår programvara kontinuerligt optimerad och utökas regelbundet med nya funktioner. Med abonnemangstjänsten drar du nytta av alla uppdateringar och är alltid uppdaterad.

Dina fördelar:

Alltid den senaste versionen

Den senaste versionen – till bäst pris!

Med ett abonnemang använder du alltid den senaste versionen av din programvara. Detta säkerställer kompatibilitet med ditt operativsystem och aktuell maskinvara och ditt system förblir automatiskt uppdaterat.

Tillgång till premiuminnehåll

Tillgång till premiuminnehåll

Med video- och ljudinnehåll av hög kvalitet och användbara tips från respekterade experter kan du få ut det bästa av dina projekt, utan extra kostnad!

Obegränsad support

Obegränsad support

Oavsett om det är den första installationen, daglig användning eller om det uppstår problem: Vårt supportteam finns alltid där för dig med råd och expertis under prenumerationsperioden.

De viktigaste frågorna om den nya abonnemangstjänsten

Hur får jag reda på när en ny version är tillgänglig?

Så snart det finns en ny version av programvaran kommer ett meddelande att visas när programmet startar. Dessutom kommer vi att informera dig om nya funktioner eller tillägg via e-post så att du inte missar några uppdateringar.

Var kan jag hitta mer information om de senaste uppdateringarna?

Alla nya produkter, uppdateringar, funktioner och tillbehör listas i detalj på produktens webbplats på www.magix.com. Det lönar sig alltså att besöka dem då och då.

Hur får jag den nya versionen?

Allt du behöver göra är att starta ditt program som vanligt: ​​Om du ännu inte har installerat den senaste versionen kommer detta att visas när du startar programmet och du kan göra uppdateringen med ett klick.

Vad är skillnaden mot Update Service?

Många kunder vill att vi – förutom den senaste programvaran – ska ha tillgång till kreativt innehåll och nya möjligheter till samarbete: idéer som vi utvecklar en ny teknisk och innehållsrelaterad ram för. Ett nytt, utökat erbjudande i abonnemangsformat har kommit fram från metoderna för uppdateringstjänsten.