Abo-ServiceAbo-Service

Vanliga frågor

Jag har fortfarande en aktiv Update Service. Kommer jag fortfarande få uppdateringar?

Ja, så länge din Update Service är giltig kan du fortfarande ladda ner de senaste uppdateringarna gratis. Vi rekommenderar att du byter till abonnemang i framtiden, eftersom det finns många andra fördelar utöver vanliga uppdateringar.

Vad är skillnaden mellan att köpa programvaran och att använda programvaran på abonnemangsbasis?

Med ett abonnemang får du automatiskt alla nya funktioner och tillgång till ytterligare innehåll för användningsavgiften. Dessutom har du rätt till teknisk support under hela perioden. Om du å andra sidan förvärvar vår programvara som en köplicens kan du använda programvaran permanent med det köpta stativet.

Kan jag fortsätta använda min installerade programvara efter att abonnemanget har avslutats?

Efter att abonnemanget har avslutats kan du inte längre använda programvaran. Naturligtvis har du alltid möjlighet att köpa den senaste versionen som en köplicens. Funktioner som har publicerats under tiden och andra fördelar med abonnemanget är dock inte längre tillgängliga för dig.

Måste jag installera om programvaran för abonnemang?

Eftersom din abonnemangsprogramvara ständigt uppdateras är det tekniskt nödvändigt att installera och aktivera den separat. Detta garanterar att alla tidigare installerade versioner av programvaran kan fortsätta att användas – oavsett och även efter att prenumerationen har avslutats.

Kan jag fortsätta använda programvaran som jag köpte självständigt efter att ha tecknat ett abonnemang?

Du kan naturligtvis fortsätta använda de versioner du har köpt hittills. Om du har Update Service får du alla nya funktioner fram till utgången. En förlängning av Update Service är inte längre möjlig, så din rätt till ytterligare uppdateringar upphör när den löper ut.

Finns det bara abonnemang eller även köplicenser?

Du kan få många av våra produkter i både abonnemangs- och köpversioner. En fullständig övergång av erbjudandet till abonnemang är för närvarande inte planerad.

Du hittar mer information om detta på vår abonnemangservicesida.

Förlängs abonnemanget av sig själv?

Ditt abonnemang förnyas automatiskt och du är alltid uppdaterad. Om du vill avsluta abonnemanget kan du säga upp det upp till 1 månad innan den valda perioden löper ut.

Du hittar mer information om detta i villkoren.

Kommer jag som befintlig kund att få ett billigare abonnemang?

Vi vill erbjuda alla kunder möjligheten att använda vår programvara så billigt som möjligt. Med årsabonnemanget drar du nytta av ett särskilt billigt erbjudande, som ligger långt under kostnaden för en jämförbar köplicens. Därför gäller samma priser här för alla kunder.

Måste jag alltid använda den senaste versionen nu?

Beslutet för eller emot en installation är naturligtvis fortfarande ditt. Det finns dock regelbundet nya funktioner och tekniska uppdateringar som våra utvecklare använder för att kontinuerligt optimera vår programvara. Vi rekommenderar därför att du alltid använder den senaste versionen. Du kan ladda ner och installera den aktuella versionen när som helst under din abonnemangsperiod via hjälpmenyn.