ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Met mp3 software de voordelen van digitale muziek gebruiken

De juiste mp3 software is vooral bij onoverzichtelijke muziekcollecties van groot belang.

Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk om eenvoudig cd's in uitstekende kwaliteit over te zetten naar de computer en deze vervolgens ook makkelijk van titels te voorzien en te archiveren. Een programma dat speciaal bedoeld voor dit toepassingsgebied is MAGIX MP3 deluxe. Dit neemt alle belangrijke taken voor het digitaliseren van muziek op zich en is tegelijk een music manager. Steeds vaker krijgt digitale muziek de voorkeur boven cd's, vanwege de vele voordelen. Wanneer de muziek digitaal beschikbaar is wordt het makkelijker om deze overzichtelijk te beheren.

mp3 software voor mobiel muziekgenot

mp3 software

Ook kunnen grote hoeveelheden digitale muziek goedkoper opgeslagen worden, vooral wanneer ze met dezelfde software ook nog eens gecomprimeerd worden naar een formaat als mp3. Harde schijven zijn als opslagmedium eigenlijk vrij goedkoop in de aanschaf. Traditionele opslagmedia als cd en dvd daarentegen zijn in vergelijking erg duur en nemen veel plaats in in de kast.

Een ander punt waardoor het gebruik van digitale muziek sterk is toegenomen is het feit dat muziek op muziekportalen tegen een lagere prijs kan worden dan in de detailhandel. Dit komt doordat voor een download geen verpakkings- of verzendkosten ontstaan, en een harde schijf als opslagplaats zeer weinig kosten met zich meebrengt. Zo kan men ervan uitgaan, dat deze downloadversies van muziekalbums gemiddeld 30% goedkoper zijn dan cd's. Rekening houdend met het erop volgende muziekbeheer met mp3 software, is dus een download voor veel gebruikers aantrekkelijk.

Uiteindelijk moet de gebruiker zelf beslissen, wat hij zelf het prettigst vindt. Maar als het comfort een rol speelt, dan is het aan te raden muziek te digitaliseren met passende mp3 software.

Met mp3 software kunnen digitale muziekbestanden ook weer op cd gebrand worden, zodat het programma muziekopgaven in beide richtingen aankan - van cd naar mp3 en omgekeerd.

MAGIX MP3 deluxe MX
39,99 €
Prijzen incl. BTW.

Multimedia Community

De wereldwijde community rondom multimedia & pc-kennis!

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden