MAGIX Support

MAGIX producerer intuitive og let anvendelige multimedia-programmer til både privat og professionel brug. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, foreslår vi at du kigger på vores detaljerede supportafsnit, hvor du finder hjælp til installation og registrering af dine programmer og svar på alle mulige spørgsmål om vores multimedieprogrammer.

Rådgivning & Salg

Salgsafdelingen hos MAGIX bearbejder dine forespørgsler vedrørende følgende temaområder:

• Ordrer
  • Produktrådgivning (før køb)
  • Installation, Aktivering
  • Anmodning om opgradering
  • Returnering

Rådgivning & Salg

Teknisk support

Har du brug for teknisk support til anvendelsen af dit program? Eksempler:

Teknisk support

Yderligere support services