Update ServiceUpdate Service

MAGIX Uppdateringsservice
Morgondagens innovation redan idag.

Uppdateringsservice är vårt löfte att kontinuerligt optimera och vidareutveckla din programvara. För programvara med Uppdateringsservice publicerar vi regelbundet, fördelat över hela året, nya kostnadsfria funktioner, tillägg eller mallar.

Dina fördelar:

Alltid den senaste programvaruversionen

Alltid den senaste programvaruversionen

Programvara med Uppdateringsservice installerar automatiskt den senaste versionen. Därmed garanterar vi att du alltid jobbar med de senaste funktionerna, operativsystemen och tilläggen – oberoende av köpdatum och -plats.

1 år av nya funktioner och annat extra kostnadsfritt

1 år av nya funktioner och annat extra kostnadsfritt

Var före i tiden, under ett helt år: Programvara med Uppdateringsservice vidareutvecklas ständigt med nya funktioner och andra tillägg. Så håller sig vår programvara alltid i teknikens framkant. Passa på och utnyttja detta i ett år utan kostnad. För att fortsätta vara på topp med allt nytt kan Uppdateringsservicen förlängas till ett förmånligt pris.

Kan användas utan tidsgräns och andra begränsningar

Kan användas utan tidsgräns

Med Uppdateringsservice får du under 1 år alla nya funktioner och uppdateringar gratis och kan använda dem utan tidsgräns från och med den första installationen. Vid nyinstallation förblir grundversionen oförändrad. När det första året gått ut kan Uppdateringsservicen förlängas till ett förmånligt pris.

De viktigaste frågorna om
Update Service:

Hur får jag veta att det finns nya funktioner för min version?

Så fort det finns nya funktioner, annat extra eller tillägg tillgängliga, får du ett meddelande per e-post eller, i förekommande fall, direkt i programmet. För nyhetsbrevsanmälan

Var hittar jag information om de senaste uppdateringarna?

På respektive produkts webbplats under www.magix.com visas ingående alla nyheter, uppdateringar, funktioner och annat extra. Det lönar sig alltså att besöka dem då och då.

Hur installerar jag de nya funktionerna?

I regel hittar du uppdateringsfunktionen direkt i programmet.

Våra produkter med uppdateringsservice:

Uppdateringsservicen är vår bekännelse till ständig innovation. Sedan 2016 publicerar vi därför alla nya versioner utan tillägg av årtal. Istället kommer varje programvara med 1 års uppdateringsservice inkluderad.

Följande produkter innehåller redan uppdateringsservicen:

Videoprogramvara

• Movie Edit Pro
  • Fastcut
  • Video easy
  • Video Pro X
  • Rescue Your Videotapes!

Musikprogramvara

• Music Maker
  • Audio Cleaning Lab
  • Audio & Music Lab Premium
  • Rescue Your Vinyl & Tapes

Foto och design-programvara

• Xara Photo & Graphic Designer
  • Xara Designer Pro X
  • Photostory Deluxe
  • Photo Premium

Webbprogramvara

• Xara Web Designer

Din programvara alltid uppdaterad - med uppdateringsservice, tidigare aktualitetsgaranti.