Slideshow met MAGIX

Zijn uw foto's snel geoptimaliseerd of met behulp van een grafisch programma verfraaid, dan zijn ze in een multimediale slideshow helemaal op hun plaats.

Met slideshow- of fotoshowprogramma's kunnen foto's ook nog van effecten zoals overgangen, tekst en muziek worden voorzien. Daarna worden ze meestal op een opslagmedium als DVD gebrand, zodat familie en vrienden de show op de TV kunnen bewonderen. Een door de pers, getuige vele testzeges, zeer goed gewaardeerd product is MAGIX Fotostory easy.

De besturing van het programma verloopt bijna geheel via de zogenaamde Mediapool. Op de tijdlijn kan men precies vastleggen waar een effect of een overgang moet komen. Wanneer het resultaat in beperkte kring wordt bekeken wordt het eindresultaat in een videoformaat naar keuze gebrand en op TV bekeken. Let erop, dat een belangrijke regel bij het maken van een slideshow is: minder is meer. Een 3D-logo als begin van een slideshow is een goed idee, maar MAGIX Fotostory easy biedt daarnaast een enorme hoeveelheid overgangen, effecten, ontwerpelementen etc. De gebruiker moet zich door de term multimediale slideshow niet laten verleiden tussen alle foto's effecten te plaatsen of een heleboel grappige animaties of wilde camerabewegingen uit te voeren. Elk effect moet op zijn plaats zijn.

Fotostory easy Screen

Een belangrijke regel voor een slideshow: minder is meer

Bovendien gaat het er bij de slideshow met MAGIX Fotostory easy om, om de foto's thematisch aan te vullen of een beetje spanneder te maken. Daardoor is in een slideshow bijvoorbeeld vooral een klassieke kruisovergang op zijn plaats die dan met indrukwekkende effecten nog aangevuld kan worden.

MAGIX Photostory easy (versie 2)

MAGIX Photostory easy (versie 2)
39,99

Met Photostory easy zet u uw foto's van digitale camera's en smartphones ook zonder kennis vooraf vliegensvlug om in fantastische films voor tv, mobiele apparaten en internet. Inclusief automatische foto-optimalisatie, effecten en muziek.