Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

MAGIX Photostory Deluxe
MAGIX Photostory Deluxe
MAGIX Photostory Deluxe
MAGIX Photostory Deluxe Een moderne manier om foto's te tonen.
Upgrade: MAGIX Photostory Deluxe
MAGIX Photostory Deluxe Een moderne manier om foto's te tonen.
69,99
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • Geanimeerde slideshows met effecten & muziek
 • Camerabewegingen, zooms & rotaties
 • NIEUW! MAGIX Travel Maps
 • NIEUW! Effect-controlcenter
 • NIEUW! Fotobewerking incl. fotolooks
 • 1.500 effecten, overgangen & stukken muziek
 • Automatische Photostory-assistent
 • Export naar dvd, Blu-ray of online
39,99 i.p.v. 248,99 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten
 • Geanimeerde slideshows met effecten & muziek
 • Camerabewegingen, zooms & rotaties
 • NIEUW! MAGIX Travel Maps
 • NIEUW! Effect-controlcenter
 • NIEUW! Fotobewerking incl. fotolooks
 • 1.500 effecten, overgangen & stukken muziek
 • Automatische Photostory-assistent
 • Export naar dvd, Blu-ray of online
Geldig tot 24. maart 2019
 • 30 € korting
 • Alleen nu erbij:
 • NewBlueFX Filters 5 Recolor (t.w.v.: 99 €)
 • HitFilm Variety Pack (t.w.v.: 50 €)
 • 6x IAS Waardebon (t.w.v.: 30 €)

Updateverloop

03 december 2018

MAGIX Travel Maps

Met de compleet nieuwe animatie van reisroutes MAGIX Travel Maps met geoptimaliseerde landkaarten voor vluchten, cruises en voettochten laat u het verloop van uw reis op de landkaart zien en personaliseert u uw route met routepunten en eigen vervoermiddelen.

Handgetekende of geïmporteerde routes

U wilt het pad waarlangs u gelopen bent voor altijd in herinnering houden? Importeer dan heel eenvoudig uw eigen routes met GPS-informatie naar uw slideshow.

Geoptimaliseerde landkaarten

Hier hapert niets meer! Profiteer van de vloeiende animatie van uw reisroute met de auto, de trein of een cruiseschip.

Verbeterde reisanimatie

100% ontwikkeld op basis van wensen van klanten: vloeiende animatie van uw reisroute met een zachte lijn, pauzes en geanimeerde symbolen op de routepunten.

23 juli 2018

Video deluxe Codebasis

Photostory is gebaseerd op de huidige video-engine van marktleider MAGIX Video deluxe en garandeert zo de beste prestaties en kwaliteit.

Geavanceerde effecten voor fotobewerking

Perfecte slideshows maken zonder externe fotobewerking: u vindt functies voor het bewerken van kleurtemperatuur, zwartwaarde, witwaarde en gradatiecurven direct in het programma.

1-klik-fotolooks

Met de collectie hoogwaardige 1-klik-foto-effecten kan snel de perfecte look voor elke foto worden gevonden.

GIF-import

GIF-animaties kunnen worden geïmporteerd. Daarmee kan er nu ook clipart worden gebruikt voor het maken van slideshows.

26 maart 2018 (Photostory Premium VR)

Photostory Premium VR

Slideshows kunnen nu in virtual reality worden gemaakt en vertoond. Het nieuwe Photostory totaalpakket voldoet aan de visie, virtual-realityfuncties zo intuïtief te maken dat "iedereen" snel en gemakkelijk aan de slag kan.

Photostory Premium VR Suite

Het totaalpakket Photostory Premium VR Suite bevat daarnaast de nieuwe MAGIX Smartphone-VR-bril met ergonomisch design, instelbare hoofdband en een groot draagcomfort.

19 februari 2018

Effectassistent

Effecten kunnen nu intuïtiever en sneller worden toegepast en de resultaten kunnen in de volledig-schermmodus in meer detail worden bekeken.

Bedieningspanelen voor camerabewegingen

Start- en eindpunten voor camerabewegingen of zooms kunnen nu direct in de foto's worden vastgelegd door het nieuwe controlepaneel gewoon op de foto te positioneren.

Regelaar voor fotobewerking

Voor alle effecten hetzelfde principe: met de controleregelaars vindt u snel en eenvoudig de perfecte instelling voor helderheid, kleur of beeldscherpte en met een klik wordt die vastgelegd.

18 december 2017

Photostory-assistent

De Photostory-assistent importeert vanaf nu ook foto's en maakt geheel zelf overtuigende slideshows.

Het nieuwe effectgedeelte

Het nieuwe effectgedeelte heeft nu snellere navigatie en een betere oriëntatie dankzij een geheel nieuw kleurenschema.

Cloud-import

De importdialoog in Photostory Deluxe is zeer overzichtelijk gemaakt, zodat u gemakkelijk en handig populaire clouds zoals Google Drive kunt gebruiken. Daarnaast is ook de directe foto-import van Microsoft OneDrive mogelijk.

18 september 2017

16-bit Deep Color

16,7 miljoen extra kleurnuances maken de overgangen vloeiend en de kleuren stralender. Bovendien krijgen licht- en schaduwgebieden meer diepte.

Lensreflecties en kleureffecten

Photostory bevat de op het moment populairste professionele effecten: van lenzenreflecties voor een realistische look tot lichtgevende kleureffecten.

Fotobewerking op volledig scherm

Het belangrijkste gereedschap voor fotobewerking is nu ook in volledig-schermmodus beschikbaar.

Preview nu tot 5x sneller

Het maken van slideshows is dankzij de nieuwe, dynamische resolutiereductie een belevenis zonder schokken en dat tot wel 5x sneller.

03 juli 2017

Grotere effectencollectie

Het aanbod aan effecten is uitgebreid met tal van nieuwe intro's/outro's, decoratieve elementen en overgangen en ook muziek is vanaf nu inbegrepen. Daarnaast zijn de effecten dankzij de nieuwe, overzichtelijke sortering gemakkelijk te vinden.

Photostory Store

Vanaf is er direct vanuit het programma toegang tot het complete aanbod van de steeds maar groeiende Photostory Store.

28 februari 2017

Vanaf de smartphone direct in uw story

De camera MX Mediatransfer is nu nog harmonischer in de programma-interface geïntegreerd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw media direct in het project, de assistent of de mediapool te importeren.

Eenvoudig media importeren

Profiteer van een nog snellere workflow bij het maken van uw persoonlijke photostory. Vanaf nu kan het importvenster van de assistent voor media ook worden gebruikt voor projecten in het hoofdprogramma.

24 januari 2017

Foto's in volledig scherm bewerken

Vanaf nu kunnen de foto's in Photostory Deluxe in volledig-schermmodus worden bewerkt en met effecten creatief worden aangepast. Bovendien kan in de Photostory-assistent de volgorde van uw foto's met drag & drop worden aangepast. Ook nieuw: tekstweergaven in de meest verschillende stijlen.

Nieuwe slideshowmuziek

Photostory beschikt over een grote selectie nieuwe nummers in genres als chillout, loungemuziek, rock, pop of house.

Nieuwe, geoptimaliseerde Photostory-assistent

De Photostory-assistent heeft duidelijk meer functies en verbeteringen van de workflow, zoals de sorteerpagina en verbeterde selectie van effecten en titels.

15 september 2016

De compleet nieuwe Photostory-assistent

Met de Photostory-assistent lukt de media-import van foto's en video's nog eenvoudiger. De overzichtelijke en intuïtief te bedienen interface met alle belangrijke functies biedt u de mogelijkheid om de slideshows automatisch op de maat van uw eigen muziek te spelen. Slechts een paar kliks zijn nodig voor een hele slideshow die indien gewenst in het hoofdprogramma nog verder kan worden bewerkt en creatief kan worden vormgegeven.

Automatisch beeld op elkaar afstemmen

Het uiterlijk van de ene opname kan nu gemakkelijk worden overgedragen naar de andere. Kleuren en grijstrappen worden volledig automatisch aan elkaar aangepast en er ontstaat een homogene look.

Volledig vernieuwde programma-interface

De gebruikersinterface is opgeruimd en het design en de bediening van de video-monitor en het storyboard zijn gemoderniseerd.

Aantrekkelijke beeldrandeffecten foto's

Ongewenste zwarte randen van foto's in staand formaat kunnen met effecten worden bewerkt, zodat ze perfect in de slideshow kunnen worden ingevoegd.

Camera-MX-mediatransfer

Foto's en video's van Camera MX kunnen van een Android-smartphone via wifi-projecttransfer direct naar Photostory Deluxe worden overgebracht.

01 oktober 2015

Animatie van reisroutes

Reiseroutes kunnen op een kaart worden getoond. Er kunnen tussenstops en vervoermiddelen worden geselecteerd en aangepast.

Videomontage op muziek

Tijdens het luisteren naar de geselecteerde muziek kunnen vastklikmarkers worden geplaatst om een op de maat nauwkeurige wisseling van de foto's in de slideshow te krijgen.

Beeldstabilisatie

Mercalli V2 van proDAD is volledig in het programma geïntegreerd en stabiliseert wiebelige opnamen. Daarnaast kunnen ongewenste effecten zoals rolling-shutter worden gecorrigeerd en schokkerige zooms glad gemaakt.

360°-foto's bewerken

Door het selecteren van een uitsnede op de 360°-foto kan deze worden bewerkt en kan er een camerabeweging doorheen worden gemaakt.

Sjablonen

Met de montagesjablonen voor verschillende thema's kunnen fotoverhalen voor verschillende gelegenheden (trouwerij, reis, ...) worden gemaakt. Bovendien zorgen de nieuwe titelsjablonen voor moderne leaders en aftitelingen, fade-ins etc.

Ondersteuning van nieuwe formaten

Photostory Deluxe is compatibel met alle gangbare videoformaten. Daaronder ook RAW en HEVC (Voor HEVC is een eenmalige activering tegen betaling vereist).

4K-, HD- en 3D-support

Photostory ondersteunt beeldresoluties tot 4K, HD en 3D.

Automatische optimalisatie

Kleur, contrast, helderheid en verzadiging kunnen apart of automatisch worden aangepast. Ook het aanpassen van het volume kan automatisch gebeuren.

De nieuwe 64-bit-engine

De 64-bit-prestaties maken snel werken en een weergave zonder schokken mogelijk.

Slideshows presenteren

Slideshows kunnen op disk worden gebrand, op verschillende platforms en websites worden gepresenteerd of op smartphones, tablets en naar andere mobiele apparaten worden overgebracht.

MAGIX Photostory Deluxe
MAGIX Photostory Deluxe
69,99
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]