Fastcut voor iedereen: MAGIX publiceert software voor volledig automatische videomontage voor het eerst compleet kosteloos!

Het nieuwe programma zet opnames in een paar seconden om in voltooide video's met muziek. Kennis van videomontage is niet vereist.

11.09.2017

Per direct is het eerste gratis videoprogramma van MAGIX verkrijgbaar: de nieuw versie van Fastcut staat gratis op magix.com als download klaar. Met het programma kunnen uit afzonderlijke clips van camera's en smartphones met enkele kliks perfecte video's worden gemaakt.

  • Automatische videomontage in enkele seconden

    Fastcut maakt zijn naam waar: het videomontageprogramma functioneert eenvoudig, intuïtief en vooral snel. Gewenste opnames markeren, soundtrack selecteren, op 'Video maken' klikken en direct worden de bestanden tot een complete video verwerkt.

  • Reusachtige muziekselectie

    Het belangrijkste van Fastcut is de grote selectie soundtracks. Er zijn negen gratis nummers uit verschillende genres beschikbaar. De in-app Store bevat meer dan 150 andere soundtracks waaruit de gebruikers kunnen kiezen. Op deze manier is Fastcut individueel uit te breiden.

 

"Het was belangrijk voor ons dat ook gebruikers zonder kennis van videomontage snel indrukwekkende resultaten konden verkrijgen. Daarom hebben wij Fastcut niet alleen gratis, maar ook bijzonder intuïtief en eenvoudig gemaakt. Met Fastcut kan werkelijk iedereen in korte tijd onderhoudende video's met muziek maken", aldus Sven Kardelke, Chief Product Officer bij MAGIX.