Groter, mooier en met meer apparatuur: MAGIX presenteert ACID Music Studio 11

De nieuwste versie van het legendarische DAW voor op loops gebaseerde muziekproductie is krachtiger en professioneler qua functies, maar werkt tegelijkertijd makkelijker dan ooit.

28.01.2019

ACID Music Studio 11 heeft de innovatieve kracht van het compleet vernieuwde ACID Pro, met een 64-bit engine onder de gloednieuwe gebruikersinterface, nieuwe instrumenten, effecten, en heel veel nieuwe ACIDized loops.

Maak gewoon goeie muziek

ACID Music Studio 11 is de ideale manier om deel uit te maken van de ACID muziekcommunity en te ontdekken waarom zoveel producers wereldwijd deze unieke manier van muziek maken kiezen. Deze nieuwste versie is compleet vernieuwd met een krachtige 64-bit engine, een gelikte nieuwe interface en een boel extra functies en plug-ins die een heel nieuw publiek laten kennis maken met professionele muziekproductie. Met acht verbluffende nieuwe instrumenten, zes effecten van topkwaliteit en meer dan 2,500 nieuwe ACIDized loops, heeft ACID Music Studio 11 alles om uit pure inspiratie fantastische muziek te maken – snel en gemakkelijk. Componeer snel en voeg terwijl je werkt sporen instrumenten en ideeën toe. Bewerk audio, verander pitch en tempo – en dat allemaal in realtime.

Een gloednieuwe opnamestudio

Naast een nieuwe 64-bit architectuur heeft ACID Music Studio 11 ook de mogelijkheid om tot wel 24-bit/192kHz meersporengeluid van hoge kwaliteit op te nemen. Met Inline Editing kunnen ingewikkelde of ook zeer globale bewerkingen direct op de tijdlijn van ACID worden gedaan, en met de vertrouwde Drum Grid mode kunnen in no-time beats worden gemaakt. ACID Music Studio 11 heeft ook talloze verfijnde functies die je alleen zou verwachten in DAW's voor professionele beatproducers – waaronder Multiple Event Editing, MIDI track freeze en Keyframe Automation, waarmee bewerkingen in realtime kunnen worden opgenomen als deel van de mix. Het heeft zelfs tools als Beatmapper en Chopper, waardoor het ook meteen een krachtig stuk gereedschap is voor het remixen. Met alle geavanceerde nieuwe functies en de gladde workflow is ACID Music Studio 11 een intuïtieve oplossing voor alle creatieve muzikanten.

 

Torsten Heise, de productmanager van ACID Music Studio 11, zegt: "ACID heeft het concept van op loops gebaseerde muziekproductie meer dan twintig jaar geleden op de kaart gezet. In ACID Music Studio 11 hebben we een boel functies toegevoegd maar ook de workflow verbeterd met een gloednieuwe gebruikersinterface zodat muzikale ideeën snel en gemakkelijk kunnen worden gerealiseerd. Voeg daar nog de rotsvaste betrouwbaarheid aan toe en volgens ons kan iedereen focussen op datgene wat het belangrijkst is: het maken van eigen muziek. Met de geavanceerde nieuwe functies en plug-ins is professionele muziekproductie nu bereikbaar voor iedereen."

 

Belangrijkste functies in vogelvlucht:

Meer dan 2.500 helemaal nieuwe ACIDized loops: een kast vol inspiratie voor een breed scala aan genres – elke ACIDized loop bevat de basisingrediënten van het componeren met ACID, waaronder pitch, duur en transiëntengegevens om gemakkelijk loops te mixen en zo razend snel songs te maken.

Krachtige 64-bit-architectuur: de nieuwe 64-bit engine gebruikt alle power van de computer om zelfs de grootste muziekprojecten glad te laten verlopen.

Fraaie, moderne interface: de nieuwe interface vormt een inspirerende omgeving voor de beatproducers van vandaag en geeft heldere toegang tot alle functies van ACID Music Studio 11.

Acht nieuwe virtuele instrumenten: een helemaal nieuwe suite met VITA Solo instrumenten bestaande uit Urban Drums, de Concert Grand piano, Pop Drums, Electric Piano, de DN-e1 analoge synthesizer en de krachtige VITA 2, opent een heel scala aan nieuwe creatieve mogelijkheden.

Zes gloednieuwe professionele effecten: ACID Music Studio 11 heeft een suite nieuwe effecten – waaronder eFX Chorus Flanger, Limiter, Phaser en Stereo Delay, plus de ultra-realistische Vandal versterkereffecten – om muziek een professionele sound te geven.

Geavanceerde, gemakkelijk bereikbare MIDI-functies: MIDI Keyframe Automation, Multiple Event Editing, Track Freeze en Drum en Patch Map Editing zijn nog maar enkele van de geavanceerde MIDI-functies die gemakkelijk te gebruiken zijn in ACID Music Studio 11.

Inline bewerken voor perfecte noten en beats: alle inline bewerkingen vinden plaats in één venster, voor een gestroomlijnde workflow. Het vertrouwde bewerken in pianostijl kan worden gebruikt om meerdere parameters van noten te bewerken en de Drum Grid mode is perfect voor het programmeren van beats.

Remix-tools: ACID Music Studio 11 bevat unieke tools zoals Beatmapper en Chopper om remixes te maken met 'chop and slice' effecten.

 

Prijs en beschikbaarheid:

  • ACID Music Studio 11 – 59,99 €

 

Meer informatie op www.magix.com/nl/muziek/acid/acid-music-studio/.