MAGIX brengt de nieuwe Photostory Deluxe uit – met twee keer zoveel sporen voor meer effecten

Met de nieuwe versie van Photostory Deluxe kunnen dankzij het dubbele aantal sporen nu nog indrukwekkendere slideshows met duidelijk meer effecten worden gemaakt. Het gebruik van de effecten is daarbij eenvoudiger dan ooit – de nieuwe effectassistent maakt het allemaal mogelijk.

01.08.2018

MAGIX heeft het nieuwe Photostory Deluxe 2019 voorzien van een 16-sporen-programma-engine en het gebruik van effecten duidelijk makkelijker gemaakt. Zo kunnen met het bekroonde slideshowprogramma nu zelfs de grootste projecten snel en gemakkelijk worden gerealiseerd. Nieuws zoals 24 kant-en-klare fotolooks voor de 1-klik-kleuroptimalisatie of de uitgebreide fotobewerking zorgen ervoor dat uit elke slideshow in minder dan geen tijd een echt kunstwerkje ontstaat.

Dubbel zoveel sporen

Bij het maken van slideshows staat niets uw creativiteit in de weg. De nieuwe Photostory Deluxe heeft nu in totaal 16 sporen voor nog meer effecten, want het programma draait nu met de krachtige engine van de professionele videosoftware Video Pro X van MAGIX.

Gemakkelijker en sneller effecten gebruiken

Photostory Deluxe heeft meer dan 1.500 effecten, stukken muziek en geluid voor het maken van slideshows. Met de nieuwe effectassistent kunnen deze met slechts enkele kliks worden ingezet. Nog nooit was het zo leuk om de creatieve mogelijkheden van het programma uit te proberen. In minder dan geen tijd maakt u digitale slideshows – uniek en vol effecten.

1-klik-fotolooks en geavanceerde beeldbewerking

Gebruikers van Photostory Deluxe kunnen per direct zogenaamde fotolooks gebruiken om hun foto's te verfraaien. Met één klik krijgen foto's zo een harmonische kleurafstemming – passend bij het betreffende project. Voor meer vrijheid bij de vormgeving is er de geavanceerde beeldbewerking. Van precieze kleurcorrectie met gradatiecurven tot aan het bepalen van de optimale zwart-witwaarde, alles is mogelijk.

 

De belangrijkste punten van de nieuwe Photostory Deluxe 2019 in vogelvlucht:

  • Dubbel zoveel sporen voor slideshows vol effecten
  • Effectassistent voor eenvoudig, intuïtief gebruik van effecten
  • Geslaagde fotolooks voor snelle kleuroptimalisatie
  • Geavanceerde fotobewerkingsfuncties
  • Groepeerfunctie & importeren met drag & drop
  • Geoptimaliseerd effectgedeelte met titeltab
  • GIF-import

 

Prijzen en beschikbaarheid:

  • Photostory Deluxe 2019 – 69,99 €

 

Meer informatie op www.magix.com/nl/foto-illustratie/photostory/.