Nieuwe Video deluxe: MAGIX maakt de videobewerking sneller, eenvoudiger en creatiever.

Het bekroonde videobewerkingsprogramma krijgt een nieuwe basistechnologie voor meer snelheid, evenals vele workflow-optimalisaties en nieuwe effectpakketten.

13.08.2018

Met Video deluxe 2019 lanceert MAGIX een nieuwe versie van de populaire videosoftware voor hobbyfilmers, waarmee zelfs grote videoprojecten nu eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd. Een uitgebreid effectpakket biedt ook tal van nieuwe creatieve gereedschappen voor ultieme filmervaringen.

Meer snelheid, meer creatieve vrijheid

Video deluxe krijgt met de update een krachtige nieuwe basistechnologie die zelfs veeleisende producties aan kan. Of het nu om een kleine video of een grote film gaat - in een mum van tijd kunnen indrukwekkende resultaten worden bereikt. Dankzij de volledige CPU-versnelling kunnen gebruikers nu eenvoudig vrijwel onbeperkte projecten maken met videobeelden met hoge resolutie tot 4K en een onbeperkt aantal effecten. Vereenvoudigde, goed doordachte workflows De nieuwe INTEL GPU-hardwareversnelling zorgt ook voor snellere exportsnelheden.

Vereenvoudigde, goed doordachte workflows

Tot de laatste film en zelfs daarna kunnen filmprojecten nu eenvoudig opnieuw worden ontworpen. Dankzij de nieuwe flexibele spoorhandling kunnen sporen nu volledig opnieuw worden gesorteerd, verwijderd of toegevoegd. Met het nieuwe bestemmingsspoor kunnen gebruikers video's, effecten en muziek ook precies plaatsen waar ze willen, wat een aanzienlijke hoeveelheid tijd bespaart. Efficiënt en praktisch is de export van het nieuwe hoofdstuk. Voor de eerste keer kunnen afzonderlijke hoofdstukken worden geëxporteerd - en niet alleen het complete filmproject. Daarnaast is het gebruik van plug-ins en effectdialogen verbeterd. Deze zijn nu meer intuïtief geïntegreerd en daardoor veel eenvoudiger in gebruik.

 

„Met de nieuwe Video deluxe is de weg naar een indrukwekkende filmervaring merkbaar eenvoudiger en sneller geworden“, zegt Florian Liepold, Product Owner Video deluxe. „De nieuwe versie met basistechnologie op professioneel niveau zal ook beginners in de videomontage veel plezier geven.“

 

Meer effecten, meer mogelijkheden

Video deluxe 2019 heeft 20 volledig nieuwe titels, die verkrijgbaar zijn via de geïntegreerde Video deluxe-store. Voor gebruikers van de premium-versie zijn deze volledig gratis dankzij de meegeleverde waardebon. Exclusief in Video deluxe Premium zijn er ook 3 nieuwe effect-plug-ins: de legendarische reisroute-animatie Vasco da Gama in de nieuwste versie 11 HD Essential, plus de hoogwaardige effectovergangen van proDAD VitaScene V3 LE en een filmpakket voor originele filmische kleurafstemming met HitFilm Ignite Color: Cine (totale waarde: € 367,99).

HEIF beeldimport en gratis updateservice

Vanaf nu kan het nieuwe HEIF-beeldformaat in Video deluxe worden geïmporteerd. Samen met de HEVC-import biedt het programma nu uitstekende media-ondersteuning voor de nieuwste iPhone-generatie. De hele Video deluxe familie heeft ook een jaar gratis updateservice. Zo ontvangen gebruikers die nu kiezen voor de software, automatisch ook de komende innovaties.

 

Overzicht nieuwigheden:

  • Sneller naar de afgewerkte film: CPU-versnelling, snellere export inclusief hoofdstuk-export
  • Volledige controle: flexibele spoorhandling en actief doelspoor
  • Intuïtieve bediening: nieuwe plug-in- en effectdialogen
  • Exclusief in Premium: MotionStudios Vasco da Gama 11, proDAD VitaScene V3 LE, HitFilm Ignite Kleur: Cine
  • Meer creatieve mogelijkheden: premium-effectpakket ter waarde van maximaal € 49,95
  • Uitgebreide mediaondersteuning: bewerk iPhone-foto's in HEIF-formaat
  • Gratis updateservice: 1 jaar lang alle nieuwste functies inclusief

 

Prijzen en beschikbaarheid:

  • Video deluxe – € 69,99
  • Video deluxe Plus – € 99,99
  • Video deluxe Premium – € 129,99

 

Meer informatie op www.magix.com/nl/video/video-deluxe/.