Prestatiesprong voor Video Pro X: MAGIX rust videosoftware uit met nieuwe engine

Met een nieuwe, krachtige video-engine en beeldstabilisatie van VEGAS Pro garandeert MAGIX optimale interactie van prestaties, efficiëntie en de hoogste kwaliteit in Video Pro X.

03.06.2019

Met de nieuwe versie levert MAGIX Software de krachtigste Video Pro X aller tijden.Ambitieuze filmmakers kunnen nu uitkijken naar de gloednieuwe INFUSION-engine, eersteklas VEGAS-beeldstabilisatie, geoptimaliseerde snijgereedschappen en andere professionele hulpmiddelen voor beeldbewerking - voor meer snelheid, stabiliteit en perfecte resultaten bij alle projecten.

"Met de nieuwe versie bieden we alle creatieve filmmakers intuïtieve videoproductie op het hoogste niveau. De nieuwe video-engine en professionele, gebruiksvriendelijke tools zorgen voor snellere workflows en de beste resultaten van begin tot einde," zegt Florian Liepold, Product Owner Video Pro X.

 

Krachtiger dan ooit

Dankzij de nieuwe INFUSION Engine biedt Video Pro X uitzonderlijke prestaties op meerdere sporen. De nieuwe versie maakt ook een volledig vloeiende weergave mogelijk, zelfs voor complexe projecten met meerdere sporen, zoals multicam-bewerking.Aangezien de overdracht van GPU-gedecodeerde videoframes (Direct X-texturen) voor de eerste keer rechtstreeks in de video-engine plaatsvindt, zijn er geen extra kopieerstappen meer via het systeemgeheugen nodig – geen tijdrovende proxy-rendering meer. Samen met andere noviteiten uit de update van november, zoals hoofdstuk exporteren voor het exporteren van individuele gewijzigde hoofdstukken of AVX-optimalisatie voor volledig gebruik van CPU-kracht, kunnen projecten nu sneller dan ooit worden geïmplementeerd.

Efficiëntere workflows en meer precisie

De nieuwe dynamische 'snijden en trimmen'-tool voor montage en preview, maakt nu moeiteloos bekijken en voorsnijden van videobeelden mogelijk. Opnames kunnen sneller en preciezer worden verwerkt via real-time voorvertoningen rechtstreeks in de videomonitor. Bovendien biedt Video Pro X complete spoorhandling. Sporen kunnen worden gerangschikt, gesorteerd, verwijderd of gekopieerd, zelfs achteraf. Bovendien kunnen media met het actieve doelspoor zeer precies naar elke gewenste positie op de tijdlijn worden verplaatst.

Nog meer schitterende resultaten

Video Pro X bevat nu de nieuw ontwikkelde high-end beeldstabilisator van VEGAS Pro. Door de hoge stabilisatieprestaties en verschillende instellingsopties voor de fijne aanpassing van de resultaten, worden zelfs onscherpe opnamen in een mum van tijd professionele video's van hoge kwaliteit. Een andere noviteit is de geoptimaliseerde MAGIX Travel Maps-module, waarmee reisschema's op een spannende geanimeerde manier kunnen worden weergegeven op negen verschillende gedetailleerde kaarten of zelfs geïmporteerde kaarten. Voor nog meer bewerkingsopties voegt Video Pro X ook veel nieuwe ingebouwde lettertypen en aanpasbare titelanimaties toe.

Exclusief opgenomen in Video Pro X zijn de twee effect-plug-ins NewBlue Titler Pro 6 met een grote keuze aan titelsjablonen en de titelontwerper voor de implementatie van eigen titelideeën en NewBlue Elements 3 Ultimate voor creatieve postproductie met uitgebreide ontwerpopties.

 

Alle belangrijkste punten van Video Pro X in vogelvlucht:

  • NIEUW! Video-engine met sterk verbeterde prestaties
  • NIEUW! VEGAS beeldstabilisatie
  • NIEUW! Animatie van reisroutes – MAGIX Travel Maps
  • NIEUW! 'Knippen en trimmen'-tool met dynamische preview
  • NIEUW! Extra lettertypes en aanpasbare titelsjablonen
  • Exclusieve plug-ins: NewBlue Titler Pro 6 & NewBlue Elements 3 Ultimate
  • 4K UHD workflow, incl. multicam- & 360-gradenbewerking
  • Meersporen- & multiformaat-tijdlijn, incl. ingebedde sequenties
  • Professionele kleurcorrectie & look-uptabelhandling
  • Multicam tot 9 camera's, incl. extra bronmonitor

 

Prijs en beschikbaarheid:

  • Video Pro X – € 399,00

 

Meer informatie op www.magix.com/nl/video/video-pro-x/