Vanaf nu verkrijgbaar: het nieuwe VEGAS Pro 15 geeft regisseurs de meest flexibele werkruimte aller tijden

De nieuwe versie van VEGAS Pro biedt de ultieme flexibiliteit in de productieomgeving met een moderne look, innovatieve functionaliteit, krachtige plug-ins en meer.

28.08.2017

MAGIX kondigt de nieuwste update aan voor de VEGAS-productfamilie. VEGAS Pro 15 vestigt zichzelf opnieuw als baanbrekende voortrekker met nieuwe functies – vanbinnen en vanbuiten – en een frisse, innovatieve interface die zich afstemt op uw persoonlijke workflow voor maximale productiviteit. Een moderne look, krachtige plug-ins, geavanceerde hardwareversnelling en belangrijke gereedschappen en functies helpen u sneller en efficiënter dan ooit te werken.

NIEUWE FEATURES

Workflow- en UI-verbeteringen

Het innovatieve hamburgermenu-systeem in het hele programma houdt de interface overzichtelijk en geeft gebruikers de mogelijkheid om hun werkruimte te personaliseren, zonder de eenvoudige toegang tot alle functies te verliezen. Instelbare achtergrondkleuren, aanpasbare kleursterkte van de iconen, gestroomlijnde track headers en verbeterd event design optimaliseren de workflow in de tijdlijnmodus.

Hardwareversnelling

Ondersteuning voor moderne grafische kaarten en Intel Quick Sync Video (QSV)-technologie zorgen voor verbeterde realtime reactietijden en snellere rendertijden voor gangbare videoformaten.

Beeld-in-beeld en Crop OFX-plug-ins

De nieuwe PiP en Crop OFX-plug-ins zorgen voor een directe bediening vanuit het preview-venster om plug-in-parameters onmiddellijk te manipuleren en voor een snellere, intuïtievere workflow.

Uitgebreide workflow bij de kleurbewerking

Ondersteuning voor ACES 1.0 en een nieuwe OFX-plug-in voor lookup-tabellen geven u de mogelijkheid om te werken in de grotere kleurruimtes van moderne camera's van alle belangrijke producenten.

Gereedschappen om uw productiviteit te verhogen

De Instant Freeze Frame-functie, het selectief plakken van event-attributen en de functies om online te delen zijn snelkoppelingen voor veelgebruikte productieprocessen.

Professionele plug-in-bundels voeden uw creativiteit

De marktleidende plug-in-ontwikkelaars BorisFX, HitFilm en NewBlueFX leveren extra gereedschappen voor VEGAS Pro 15 en VEGAS Pro 15 Suite, die het gebruikers mogelijk maakt video's te verbeteren en te herstellen, spectaculaire effecten te genereren en adembenemende titels te produceren.

“Sinds we VEGAS Pro een jaar geleden deden herleven, hebben we heel wat waardevolle feedback gekregen, en VEGAS Pro 15 is daar het directe resultaat van”, zegt Gary Rebholz, product manager van VEGAS. “Alles wat we hebben gedaan van de duidelijk zichtbare innovatieve aanpak van het ontwerp voor de gebruikersinterface tot de onzichtbare diepe optimalisaties in de code van de software- en de hardwareversnelling maar ook alle nieuwe functies – komen direct van onze gebruikers. Deze nieuwe versie bewijst dat VEGAS Pro een vaste waarde zal blijven en het zet de toon voor een veelbelovende toekomst voor de VEGAS-lijn. Het is met veel trots dat wij VEGAS Pro 15 presenteren.”

 

Vegas is nu online en wereldwijd in de winkel verkrijgbaar.